Titkok a férfiak legnagyobb kincséről…

0
Titkok a férfiak legnagyobb kincséről...
Minden férfi egészen gyermekkorától kezdve nézi, méregeti hímvesszőjét. Sokakban komplexusok alakulnak ki, mert úgy érzik, nem elég nagy ahhoz, hogy megfelelő szexuális életet lehessen vele élni. De sokan tulajdonképpen azt sem tudják, hogyan épül fel a becses szerv, és minek köszönhető a merevedés.

A pénisz a húgycsőből és három merevedésre képes barlangos testből áll. Az egyik barlangos test a húgycsövet veszi körül, a másik kettő pedig a szeméremcsonthoz tapad. A merevedést tulajdonképpen az váltja ki, hogy ez a két test megtelik vérrel, majd nyomást gyakorolnak a vénákra, emiatt a hímvessző merev is marad.

A pénisz átlagos mérete 12-13 centiméter és 17 centiméter között mozog, ennél sokkal kisebb, illetve nagyobb ritkán fordul elő (bár állítólag vannak etnikai különbségek, Koreában ugyanis csak 10, míg Amerikában 13 cm az átlagos hosszúság).

A méretkülönbségek – és a komplexusok – főleg abból adódnak, hogy kétféle pénisz létezik, az egyik (az ún. “húspénisz”) természetes állapotában is közelít ahhoz a mérethez, amely erekció során megfigyelhető, az ún. “vérpénisz” azonban szexuális izgalom hatására többszörösére nőhet.

A hímvessző végleges hossza és vastagsága a nemi érés végére, tehát körülbelül tizennégy-tizenöt éves korra alakul ki, később már nem nő, az orvosok szerint egyetlen olyan módszer sincs, mellyel felnőttkorban változtatni lehetne a méreten, de létezik olyan potencianövelő aminek a használatával átmenetileg vastagabb péniszméret érhető el köszönhetően a nagyobb vérbőségnek.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo