Kosár tartalma

Tudunk segíteni? Hívj!: +36305738726

18.000 Ft felett ingyenes szállítás

Csak eredeti készítmények
Testbeszéd - A férfiakat a tartásuk, a nőket pedig a lábuk leplezi le

Testbeszéd – A férfiakat a tartásuk, a nőket pedig a lábuk leplezi le…

Ha valakire hálót vetnek ki, annak biztos jelei vannak. Olyanok is, melyek szavak nélkül közvetíti azt, hogy mit gondolunk a társaságunkban megforduló potenciális partnerekről, ágyba mennénk-e velük, vagy csak egy csók és semmi más nincs a dologban. Hogy mik ezek? Kiderítettük!

Mosoly, lábak – Lelepleznek!

Távol álljon tőlünk, hogy visszarepüljünk az időbe és néhány tiniújság hasábjain megjelenő „honnan tudom, hogy…” cikket kezdjünk el vesézni. Mindenki tudja, hogy a mosoly nem csak a kedvesség jele, de bizony időnként a titkos szerelemé is, főleg ha hosszú ideig tartó vigyor ül az arcunkra, szemezéssel és apró, másik felé irányuló érintésekkel is párosul. A nőket a fenti jelek mellett egyértelműen leleplezi a lábtartása. Ha rendszeresen úgy ül le, úgy kulcsolja a lábát, esetleg többször keresztbe teszi, úgy hogy a talpa a férfi felé mutat, akkor szinte biztosra mondható, bejön neki a pasi.

A keresztbe rakott lábak és a lábfej rázása a nők esetében nem csak a feszültségre utal, elfojtott vágyakozásra is a férfi iránt. A láb apró, könnyed mozgása a szimpátia bizonyítékául szolgál, a véletlen egymáshoz érések pedig szintén a vonzalom jelei, hiszen a testi kontaktusok kezdeményezése egyértelműen utal a fizikai vonzalomra.

És hogy mi leplezi le az erősebbik nem tagjait? Ha a férfi valóban érdeklődik a nő iránt, a mosolygás és a hosszú szemkontaktust fenntartása mellett, a ruháját igazgatja, kiegyenesedve áll, vagy ül, hátra húzza a vállait, a mellét pedig előre feszíti. Amennyiben a nőnél ezek a gesztusok viszonzásra találnak, úgy nem tudatosan, diszkréten felé hajlik, finoman felfedi a nyakát, kezét, vagy tenyerét, akkor is, ha ezt például össze lehet kötni az idegesség jeleivel is. Ha ujjai között egy hajtincset, vagy a nyakláncát piszkálja, nem tudja magába fojtani a vonzalmát és ez akkor is így van, ha beszéde, szavai, mondatai másról árulkodnak, esetleg ellent mondanak.

A pupilla detektorként szolgál – Szemezz!

Beszéd közben nézd a szemét! A pupilla tágulása és szűkülése elárulja az érzelmeket, hiszen egy nagy adag hormondózis közepette akaratlanul is kitágul és nagyobbak lesznek a pupillák a fényviszonyoktól függetlenül is. Míg a mozdulatainkat némileg tudjuk befolyásolni, ezt nem, így egyértelmű jelként szolgál.

Rózsaszín és kék – Bátorításként!

Ha nyilvánvalóvá vált, hogy titkos hódoló van a láthatáron, akit elárultak ugyan a gesztusai, de mégsem meri bevallani, akkor színekkel adhatsz nekik némi jelzést! A kutatások szerint állítólag egy férfi könnyebben lép oda egy nőhöz és könnyebben tudja kimutatni az érzéseit, ha a hölgy ruhája rózsaszín, vagy a barackvirág szín árnyalataiban pompázik, ugyanerre sarkallja a nőket a férfiak esetében a kék öltözék, ami stabilitást, hűséget és megbízhatóságot sugall viselőjéről.

A fenti dolgok tudat alatt működnek és csak igen csekély mértékben befolyásolhatók. Bár előszeretettel szeretik magukat kéretni az emberek, mozdulataikkal, cselekedeteikkel, testük apró, akaratlan rezdüléseivel elárulhatják érzelmeiket, ha pedig a másik fél ismeri a testbeszéd alaptanát, már kész is a lebukás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Eredeti bevizsgált termékek

Oéti engedélyezett készítmények

Gyors diszkrét csomagküldés

Akár 24 órán belül országosan

Magyar tulajdonú webáruház

Magyar ügyfélszolgálat válaszol

Biztonságos fizetési rendszer

Titkosított 256 bites ssl csatornán