TORNADO

3.990 Ft

12 készleten

ErŇĎs hat√≥anyag √∂sszet√©tel√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen a Tornado potencian√∂velŇĎ t√∂k√©letes megold√°s lehet, ha mereved√©si √©s erekci√≥ gondokkal k√ľzdesz.

Ha megrendeled 12:00 óráig és a várható kiszállítás: 2021.09.30.

Leírás

A Tornado potencian√∂velŇĎ kapszula az egyik legerŇĎsebbnek mondott k√©sz√≠tm√©ny a visszajelz√©sek alapj√°n Magyarorsz√°gon. Hosszas fejleszt√©s elŇĎzte meg a megjelen√©st, mert a legjobb f√©rfierŇĎ tablett√°t szerett√©k volna l√©trehozni. A v√©lem√©ny√ľnk szerint ezt el is √©rt√©k, hiszen a term√©k nagyon j√≥ hat√°sfokkal rendelkezik √©s term√©szetesen korrekt el√©rhetŇĎ √°ron is van. Ahogy a nev√©ben is benne van, egy torn√°d√≥ erej√©vel seg√≠t √ļjra kem√©ny erekci√≥t el√©rni. Extra erŇĎs hat√≥anyagai t√∂k√©letes kombin√°ci√≥ja k√©pes lehet arra, hogy √ļjra bedobd magad egy hossz√ļ √©s kem√©ny menetre a partnereddel. A Tornado potencia erŇĎs√≠tŇĎ kiz√°r√≥lag leg√°lis √©s elismert gy√≥gyn√∂v√©nyeket tartalmaz, √≠gy nem kell f√©lned a mell√©khat√°st√≥l. 

Kiemeln√©nk az L-Arginine hat√≥anyag√°t, amit a sportol√≥k √©s a test√©p√≠tŇĎk m√°r nagyon r√©gen haszn√°lnak, hiszen nagyon j√≥ √©rt√°g√≠t√≥ hat√°sa van √©s a f√°radts√°g√©rzetet cs√∂kkenti, teh√°t egy term√©szetes aminosav ami felp√∂rget √©s j√≥ hat√°ssal van a p√©niszed v√©rell√°t√°s√°ra. A Panax ginseng pedig a legerŇĎsebb ginseng csal√°dba tart√≥zik √©s sz√°mos eg√©szs√©g√ľgyi elŇĎny mellet tal√°n a legfontosabb sz√°modra, hogy j√≥l hat a potenci√°ra √©s a libid√≥ra. A Rhodiola rosea hat√≥anyag pedig hozz√°j√°rulhat a test fizikai stresszhat√°sokra t√∂rt√©nŇĎ reag√°l√°s√°hoz, p√©ld√°ul a testmozg√°s, a pszichol√≥giai stresszhat√°sok, mint p√©ld√°ul a f√°radts√°g √©s a depresszi√≥ eset√©n.

 A v√°s√°rl√≥k visszajelz√©se alapj√°n ak√°r 2-3 napig is kem√©nyebb erekci√≥d lehet. Ez a term√©k m√°r 2 √©ve a piacon van, √©s sok potenciazavarral k√ľzdŇĎ f√©rfi t√°rsadnak seg√≠tett jobb√° tenni a szexu√°lis √©let√©t.

Tornado hatóanyagai

panax-ginseng
Panax Ginseng
√Āzsiai ginseng
Rhodiola-Rosea-Lignum-rhodium-Illatos r√≥zs√°svarj√ļh√°j
Rhodiola Rosea Lignum
Illatos r√≥zs√°svarj√ļh√°j kivonat
L-arginine-Arginin
L-Arginine
Arginin aminosav

Hogyan használjam a terméket?

Egy, maximum k√©t tablett√°t kell bevenni 30-40 perccel a tervezett k√∂z√∂s√ľl√©s elŇĎtt. A tablett√°t nem kell rendszeresen szedni, csak sz√ľks√©g eset√©n. Folyamatos, mindennapi haszn√°lata nem aj√°nlott¬†

Azt aj√°nljuk, hogy a¬† haszn√°latakor ne fogyasszon nagy mennyis√©gŇĪ alkoholt, hiszen sokszor √©ppen az az akad√°lya a megfelelŇĎ erekci√≥nak √©s a j√≥ szexu√°lis kond√≠ci√≥nak.

A forgalmazott term√©keink egyik √∂sszetevŇĎje sem tartozik az ismert, gyakori allerg√©nek k√∂z√©. Mivel n√∂v√©nyi kivonatokr√≥l van sz√≥, bizonyos esetekben fell√©phet allergi√°s reakci√≥.

Eg√©szs√©g√ľgyi okokb√≥l nem aj√°nljuk a potencian√∂velŇĎk haszn√°lat√°t azoknak, akiknek magas a v√©rnyom√°sa, t√ļl vannak egy infarktuson, vagy stroke-on, √©s sz√≠vbetegeknek sem Emellett egy√°ltal√°n nem aj√°nlott √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎket fogyasztani fiatalkor√ļ f√©rfiaknak, terhes √©s szoptat√≥ nŇĎknek.

Gyártói leírás

Por√≠tott Ginzeng gy√∂k√©r kivonat (Panax ginseng) ‚Äď 100 mg
Por√≠tott r√≥zsagy√∂k√©r kivonat (Rhoidola rosea) ‚Äď 100 mg
L-arginin – 200 mg
Zselatin ‚Äď 99,994 mg
Sz√≠nez√©kek: Indig√≥k√°rmin E132 ‚Äď 0,006 mg

Hatóanyaga a napi adagban (1 kapszula):
Panax ginseng 75 mg (ebbŇĎl ginzenoid: 3,8 mg)
Rhoidola rosea 100 mg
L-arginin 200 mg

O√ČTI enged√©lysz√°m: 23148/2020

Alkalmaz√°si javaslat: Naponta 1 kapszula, √©tkez√©s elŇĎtt kb. f√©l √≥r√°val, bŇĎ folyad√©kkal lenyelni. Az aj√°nlott napi fogyaszt√°si mennyis√©get ne l√©pje t√ļl! Ne szedje a k√©sz√≠tm√©nyt, ha az √∂sszetevŇĎk b√°rmelyik√©re √©rz√©keny vagy allergi√°s!

Termék kiszerelés

2 db
kapszula

Vélemények (1)

1 review for TORNADO

3.0 out of 5
0
0
1
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Flash55

  Nekem nem j√∂tt be annyira, anno Boom Boomot haszn√°ltam ettŇĎl a gy√°rt√≥t√≥l az jobb volt sokkal. Az√©rt √©rezni valamit…

  + PROS: T√∂bbet v√°rtam, erŇĎsebbre sz√°m√≠tottam
  - CONS: Szerintem lightos, és árba se olyan jó
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Az e-mail c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

  Potenciaweb
  Logo