MARATON CLASSIC

5.990 Ft

9 készleten

A Maraton Classic 6 db kapszulĂĄs potencianövelƑ megĂșjult, de ugyanolyan hatĂĄsos formĂĄban tĂ©rtek vissza a magyarorszĂĄgi piacra.

Ha megrendeled 12:00 ĂłrĂĄig Ă©s a vĂĄrhatĂł kiszĂĄllĂ­tĂĄs: 2021.09.30.

LeĂ­rĂĄs

A Maraton Classic potencianövelƑ megĂșjult, de ugyanolyan hatĂĄsos formĂĄban tĂ©rtek vissza a magyarorszĂĄgi piacra. Ez a bevĂĄlt sikeres potenciafokozĂł több mint 2 Ă©ven ĂĄt több ezer fĂ©rfinak mĂĄr bizonyĂ­totta a hatĂ©konysĂĄgĂĄt. FƑbb tulajdonsĂĄga, hogy a kapszulĂĄi nagyon magas gyĂłgynƑvĂ©ny hatĂłanyaggal rendelkeznek. Ezeknek a tökĂ©letes hatĂłanyag kombinĂĄciĂłnak köszönhetƑen gyorsabban elĂ©rheted a kemĂ©ny erekciĂłt ami hosszabb ideig is tartani fog. Ha kiprĂłbĂĄlod a Maraton potencianövelƑt nem kell tovĂĄbb keresgĂ©lned mert biztosak vagyunk benne, hogy be fog vĂĄlni. 

MinƑsĂ©gi szibĂ©riai ginseng potencianövelƑ kĂ©pessĂ©gĂ©t nagyon sok valĂłdi tanulmĂĄny mĂĄr igazolja. A macagyökeret Ă©vszĂĄzadokon keresztĂŒl hasznĂĄltĂĄk az emberek, mert Ășgy tartottĂĄk, fokozza a termĂ©kenysĂ©get, fellendĂ­ti az immunrendszert, emeli a libidĂłt, Ă©s növeli a fizikai teljesĂ­tƑkĂ©pessĂ©get Ă©s ĂĄllĂłkĂ©pessĂ©get. A fƱrĂ©sz pĂĄlma jĂłtĂ©kony hatĂĄsa Ă©vezredek Ăłta ismeretes vizeleti gondok, jĂłindulatĂș prosztata megnagyobbodĂĄs kezelĂ©sĂ©re, illetve egyĂ©b nƑi Ă©s fĂ©rfi bajok enyhĂ­tĂ©sĂ©re. A fokhagyma kivonat kivĂĄlĂłan javĂ­tja az Ă©r Ă©s a szĂ­v rendszert, ami hatĂĄssal van a pĂ©nisz ĂĄltalĂĄnos mƱködĂ©sĂ©re is.

 Ăgy tehĂĄt mondhatni, hogy a Maraton Classic nem csak a potenciĂĄra van jĂł hatĂĄssal, de az ĂĄltalĂĄnos egĂ©szsĂ©gi ĂĄllapotot Ă©s kivĂĄlĂłan tĂĄmogatja. TegyĂ©l egy prĂłbĂĄt, hiszen ha több ezer fĂ©rfinak bevĂĄlt akkor Neked is.

Maraton Classic hatĂłanyagai

Eleutherococcus-Senticosus-Szibériai-Ginseng
Eleutherococcus Senticosus
Szibériai ginseng kivonat
Allium-sativum-fokhagyma-kivonat
Allium sativum
Fokhagyma kivonat
Serenoa Repens-Saw Palmetto-FƱrész Pålma
Serenoa Repens
FƱrész pålma kivonat
Lepidium-Meyenii-Maca-gyökér-kivonat
Lepidium Meyenii
Maca kivonat

Hogyan hasznåljam a terméket?

Egy, maximum kĂ©t tablettĂĄt kell bevenni 30-40 perccel a tervezett közösĂŒlĂ©s elƑtt. A tablettĂĄt nem kell rendszeresen szedni, csak szĂŒksĂ©g esetĂ©n. Folyamatos, mindennapi hasznĂĄlata nem ajĂĄnlott 

Azt ajĂĄnljuk, hogy a  hasznĂĄlatakor ne fogyasszon nagy mennyisĂ©gƱ alkoholt, hiszen sokszor Ă©ppen az az akadĂĄlya a megfelelƑ erekciĂłnak Ă©s a jĂł szexuĂĄlis kondĂ­ciĂłnak.

A forgalmazott termĂ©keink egyik összetevƑje sem tartozik az ismert, gyakori allergĂ©nek közĂ©. Mivel növĂ©nyi kivonatokrĂłl van szĂł, bizonyos esetekben fellĂ©phet allergiĂĄs reakciĂł.

EgĂ©szsĂ©gĂŒgyi okokbĂłl nem ajĂĄnljuk a potencianövelƑk hasznĂĄlatĂĄt azoknak, akiknek magas a vĂ©rnyomĂĄsa, tĂșl vannak egy infarktuson, vagy stroke-on, Ă©s szĂ­vbetegeknek sem Emellett egyĂĄltalĂĄn nem ajĂĄnlott Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tƑket fogyasztani fiatalkorĂș fĂ©rfiaknak, terhes Ă©s szoptatĂł nƑknek.

GyĂĄrtĂłi leĂ­rĂĄs

Maca gyökĂ©r por (Lepidium Meyeii) – 310 mg
FƱrĂ©sz PĂĄlma kivonat (Serenoe repens) – 60 mg
SzibĂ©riai Ginseng kivonat (Eleutherococcus senticosus) – 20mg
Fokhagyma kivonat (Allium sativum) – 10mg

HatĂłanyaga a napi adagban (1 kapszula):
Maca 310 mg
FƱrĂ©sz PĂĄlma 60 mg (ebbƑl Fatty acid 27mg)
SzibĂ©riai Ginseng 20mg (ebbƑl Eleutheroside 1,6mg)
Fokhagyma 10mg

AlkalmazĂĄsi javaslat: Naponta 1 kapszula, Ă©tkezĂ©s elƑtt kb. fĂ©l ĂłrĂĄval, bƑ folyadĂ©kkal lenyelni. Az ajĂĄnlott napi fogyasztĂĄsi mennyisĂ©get ne lĂ©pje tĂșl! Ne szedje a kĂ©szĂ­tmĂ©nyt, ha az összetevƑk bĂĄrmelyikĂ©re Ă©rzĂ©keny vagy allergiĂĄs!

Nettó tömeg: 3gr (6 db 500mg-os kapszula)

Termék kiszerelés

6 db
kapszula

Vélemények (2)

2 reviews for MARATON CLASSIC

5.0 out of 5
2
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Kamionos

  JĂł termĂ©k, szoktam ebbƑl rendelni bĂĄr Ă©n mindig kiprĂłbĂĄlok mindent de a Maraton mindig hozza azt amiĂ©rt szedem

  + PROS: SzokĂĄsos, hozza amit kell
  - CONS: EgyenlƑre nincs rossz tapasztalatom
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Burai.F

  Új kapcsolatom van Ă©s akartam egy kis extra löketet kapni Ă©s adni is 🙂 AmĂșgy okĂ©s a termĂ©k hasznĂĄl

  + PROS: hatĂĄsos
  - CONS: nem volt gond
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Az e-mail cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk

  Potenciaweb
  Logo