GIN FIZZ

5.990 Ft

13 készleten

Visszat√©rt a h√≠res Gin Fizz potencian√∂velŇĎ. √Čs nem is ak√°rhogyan, most m√°r 4 db kapszula/doboz tartalommal √©s a megszokott minŇĎs√©ggel.

Ha megrendeled 12:00 óráig és a várható kiszállítás: 2021.04.27.

Leírás

A Gin Fizz visszat√©rt! Ezenek a z√∂ld kapszul√°knak a hat√≥anyaga √∂sszet√©tele a ginzengre √©p√ľl! De nem is ak√°rhogyan tette √∂ssze ŇĎket a gy√°rt√≥, hiszen l√°tszik hogy biztosra akart menni mert h√°rom ginseng fajta ker√ľlt bele. Ilyen 100% term√©szetes √∂sszetevŇĎk kombin√°ci√≥ja garant√°lja a potencian√∂velŇĎ hat√°st amit Te is √°t√©lhetsz. 

A Panax quinquefolius m√°s n√©ven amerikai ginzeng egy ritk√°n alkalmazott hat√≥anyag ami h√≠res arr√≥l, hogy magas koncentr√°ci√≥ban tartalmaz Ginzenozidokat √©s fitoszterolokat. A m√°sik fontos √∂sszetevŇĎje a Gin fizznek a szib√©riai ginzeng mely j√≥t√©kony hat√°ssal lehet a v√©rnyom√°sra √©s √©l√©nk√≠theti a szervezet√©t √©s jav√≠tja az √°ltal√°nos vitalit√°st. A Panax ginsenget m√°r be se kell mutatnunk, hiszen szinte minden alkalmi minŇĎs√©gi term√©szetes potencian√∂velŇĎben haszn√°lj√°k nagy sikerrel. Elmondhat√≥ teh√°t, hogy ez a h√°rom fajta ginseng kombin√°ci√≥ t√∂k√©letes megold√°s, hogy az eg√©szs√©gi √°llapoton k√≠v√ľl a potenci√°dat is maximumra emelje. De ne feledkezz√ľnk meg a Maca kivonatr√≥l sem, amit perui viagr√°nak, vagy perui ginsengnek h√≠vnak. A maca seg√≠t a f√©rfiak nemzŇĎk√©pess√©g√©n, √©s pozit√≠v hat√°ssal van a potenci√°ra is. A fŇĪr√©szp√°lma kivonat a prosztata megnagyobbod√°s √©s kopaszod√°s kezel√©s√©ben legsz√©lesebb k√∂rben alkalmazott n√∂v√©nyi kivonat.

Ha eddig is bev√°ltak a ginseng alap√ļ term√©szetes leg√°lis potencian√∂velŇĎk akkor tegy√©l egy pr√≥b√°t a Gin Fizzel, a hat√°s nem fog elmaradni.

Gin Fizz hatóanyagai

panax-ginseng
Panax Ginseng
√Āzsiai ginseng
Panax-Quinquefolius-Amerikai-Ginseng
Panax Quinquefolius
Amerikai ginseng
Eleutherococcus-Senticosus-Szibériai-Ginseng
Eleutherococcus Senticosus
Szibériai ginseng
Serenoa Repens-Saw Palmetto-FŇĪr√©sz P√°lma
Lepidium Meyenii
FŇĪr√©sz p√°lma kivonat
Lepidium-Meyenii-Maca-gyökér-kivonat
Lepidium Meyenii
Maca kivonat

Hogyan használjam a terméket?

Egy, maximum k√©t tablett√°t kell bevenni 30-40 perccel a tervezett k√∂z√∂s√ľl√©s elŇĎtt. A tablett√°t nem kell rendszeresen szedni, csak sz√ľks√©g eset√©n. Folyamatos, mindennapi haszn√°lata nem aj√°nlott¬†

Azt aj√°nljuk, hogy a¬† haszn√°latakor ne fogyasszon nagy mennyis√©gŇĪ alkoholt, hiszen sokszor √©ppen az az akad√°lya a megfelelŇĎ erekci√≥nak √©s a j√≥ szexu√°lis kond√≠ci√≥nak.

A forgalmazott term√©keink egyik √∂sszetevŇĎje sem tartozik az ismert, gyakori allerg√©nek k√∂z√©. Mivel n√∂v√©nyi kivonatokr√≥l van sz√≥, bizonyos esetekben fell√©phet allergi√°s reakci√≥.

Eg√©szs√©g√ľgyi okokb√≥l nem aj√°nljuk a potencian√∂velŇĎk haszn√°lat√°t azoknak, akiknek magas a v√©rnyom√°sa, t√ļl vannak egy infarktuson, vagy stroke-on, √©s sz√≠vbetegeknek sem Emellett egy√°ltal√°n nem aj√°nlott √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎket fogyasztani fiatalkor√ļ f√©rfiaknak, terhes √©s szoptat√≥ nŇĎknek.

Gyártói leírás

√ĖsszetevŇĎk (1 kapszul√°ban):
Maca gyökér kivonat Р325 mg (Lepidum Meyenil)
Zselatin
FŇĪr√©sz P√°lma kivonat – 60 mg (Serenoa Repens – 27mg)
Panax Ginzeng kivonat – 5 mg (0,25mg)
Amerikai Ginzeng kivonat – 5 mg (Panax Quinqefollus – 0,25mg)
Szibériai Ginzeng kivonat Р5 mg (Eleutherococcus senticosus Р0,4mg)

O√ČTI enged√©lysz√°m: 21357/2019

Alkalmaz√°si javaslat: Naponta 1 kapszula, √©tkez√©s elŇĎtt kb. f√©l √≥r√°val, bŇĎ folyad√©kkal lenyelni. Az aj√°nlott napi fogyaszt√°si mennyis√©get ne l√©pje t√ļl! Ne szedje a k√©sz√≠tm√©nyt, ha az √∂sszetevŇĎk b√°rmelyik√©re √©rz√©keny vagy allergi√°s!

Termék kiszerelés

4 db
kapszula

Vélemények (1)

1 review for GIN FIZZ

4.0 out of 5
0
1
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. B.Jani

  Pár éve már használtam ezt a terméket akkor tuti volt. Most megint kezembe akadt, hozta amit kell de talán régen jobb volt egy picit

  + PROS: Anno haszn√°ltam ismertem
  - CONS: Tal√°n a r√©gi erŇĎsebb volt kitudja...az√©rt ez se rossz
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

  Potenciaweb
  Logo