Te lenyeled? – Az orális szex végterméke…

1
Te lenyeled? – Az orális szex végterméke…

A „nyelni, vagy nem nyelni” kérdéskör jobbára csak a nőket foglalkoztatja, ugyanis a férfiak többsége ebből nem csinál gondot. Számukra egyáltalán nem ellenszenves, ha az orális szex végterméke a női szájban végzi, sőt az sem, ha a hölgy azt le is nyeli. Kutakodtunk egy kicsit a témában…

A nők bizonyos százaléka kifejezetten undorodik attól, hogy a kilövellő spermát a szájába engedje, attól meg még inkább, hogy le is nyelje. Természetesen ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki érti-e a dolgát az ágyban, vagy sem, jól tud-e furulyázni, avagy sem, mégis a kérdés igen lényeges, hiszen a férfiak jelentős százaléka vágyik arra, hogy azt a bizonyos testnedvét a nőnek ne csak a vaginája, de a szája is befogadja. Hogy miért? A kérdésre a válasz a hímneműek tudatalattijában keresendő, ugyanis a pszichológia szerint a férfi számára a nő szájába történő magömlés egyértelműen azt üzeni, hogy a partner teljes lényében és valójában elfogadja őt, hiszen életadó váladékát, annak minden zamatával magába fogadja.

A témában természetesen komoly kutatások is történtek, melyekben egyértelműen bebizonyosodott, hogy a köznyelv szerinti szopás növeli a párkapcsolatok biztonságát. Azok a párok, ahol a szex rendszeresen kiegészül az orális kényeztetéssel, nagyobb százalékban maradnak egymáshoz hűségesek és nagyobb harmóniában élnek, ezt pedig még inkább megerősíti ha a nő az ondót is hajlandó lenyelni. És hogy ezzel mit is küld le a gyomrába? Cáfolnunk kell azokat az állításokat, melyek szerint a férfiak testnedve egészségtelen és bemocskolja a tökéletes női szájat. Az ondó csupa egészséges dolgot tartalmaz és teljesen naturális, van benne víz, cukor, kalcium, magnézium, B12- és C-vitamin, cink és még sorolhatnánk, ergo multivitaminként is funkcionálhatna.

A New Scientist egyik tanulmánya szerint a fenti hasznos anyagokon kívül számos hangulatfokozó anyagokat is benyelünk az ondóval együtt, így aztán aki időnként kéjnedvvel is édesíti az ajkait, tesztoszteront, ösztrogént is magához vesz, természetesen éppen csak minimális mennyiségben, ez pedig a boldogságérzetét fogja támogatni. Ezt alapul véve pedig a nők javát szolgálja, ha lenyelik.

Aki pedig mégsem? Annak több oka is lehetséges, merthogy normális esetben a szexuális izgalom során előtörő testnedvek illata és íze inkább ajzó hatású és nem undorító. Bizonyos esetekben valamilyen trauma, vagy kellemetlen emlék hatására jön elő az ondóval szembeni viszolygás, de a higiéniai hiányosságok is megkeseríthetik az orális játszadozást. Az előbbi esetben pszichológus, vagy az elfogadás, utóbbi esetben pedig a víz és a szappan segíthet.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo