Szexpózok családalapításra

0
Szexpózok családalapításra
A gyermekáldást elősegítő szexpózok olyan egyszerű törvényszerűségeken alapulnak, mint a dőlésszög nagysága vagy a behatolás mélysége, ezek megfelelő kombinálásával ugyanis a spermiumok célirányos mozgását segíthetjük elő. Valóban vannak babacsináló pózok?

A gyermekáldás elősegítésére számos bűvös technika létezik, van, aki az optimális hőmérsékletben bízik, van, aki a legtermékenyebb nap tudományosan meghatározott órájától várja a fogantatást, akad, aki bűvös étkeket, italokat fogyaszt, netán meditál, fejen áll, vagy épp a gyermekcsináló szexpózoktól reméli a gólya eljövetelét.

Terhes szex

A köztudatban a gyermekgyártó szexpózként ismert helyzetek hatásossága egyáltalán nem bizonyított, nincs olyan biztos szeretkezési forgatókönyv, amit a megfelelő időben bevetve biztosan babát eredményez. Szakemberek szerint mindössze arról van szó, hogy egyes pozíciók során a hímvessző mélyebbre képes hatolni, így a spermiumnak rövidebb utat kell megtennie a célállomásig, továbbá a hüvely minél nagyobb dőlésszöge is a helyes irányba segíti a hímivarsejteket, így ezek segíthetik a megtermékenyülést, de akár hatástalanok is lehetnek. Egy további feltételezés szerint, ha közösülés után a nő negyed óráig fekve – vagy emelt csípővel – nyugalmi állapotban marad, szintén növeli a teherbe esés valószínűségét, ennek bizonyítására azonban szintén még várnunk kell.

Bűvös szexpózok nincsenek, de vegyük sorra, mivel segíthetünk mégis a spermiumok nehézkes utazásában, s mik azok a felállások, amikről hagyományosan azt tartja a szóbeszéd, elősegítik a megtermékenyülést.

Férfi felül

A misszionárius felállást szinte mindenki ismeri, a két fél szemtől szembe, a nő alul, a férfi pedig felül helyezkedik el egymáson. Ebben a pózban a hímvessző egészen a méhnyakig hatol, az ondó a célhoz közel lövellhet ki. (Tökéletesíthetünk a behatoláson, ha egy párnát helyezünk a kedves csípője alá). A misszionáriuspóz egyetlen hátránya, hogy a nők nagy része nem él át orgazmust ebben a helyzetben. Ezt megelőzendő nagyon sok pár egy másik pózban élvez, majd miután a nő eljutott a csúcsra, átfordulnak a misszionárius pózba, és a férfi csak eztán élvez el – no persze nem muszáj forogni, csak ha mindent be akarunk vetni a családalapítás érdekében.

Férfi alul

A mély behatolás másik közkedvelt változata a misszionáriuspóz ellentéte, a lovaglópóz, vagyis amikor a férfi van alul, a nő pedig kedvesén ül. Ebben a helyzetben a nők többsége jóval könnyebben jut el az orgazmusig, hiszen a mellek, a csikló és a többi erogén zóna izgatása sokkal egyszerűbb, mint a misszionárius póz esetében. A próba kedvéért érdemes kombinálni a két pózt, vagyis indítsunk a lovaglóval, majd ha partnernőnk elment, forduljunk át misszionáriusba, és ejakuláljunk ebben a felállásban.

Kutyapóz

A nő térdelő, támaszkodó helyzetben, hátulról fogadja magába a férfit. A nő kézi stimulálása könnyűszerrel kivitelezhető ekkor, csiklója, popsija, mellei pusztán egy karnyújtásnyira vannak. A dőlésszög miatt ez a testhelyzet szintén jótékonyan hat a spermiumok áramlására – nem nehéz belátni, lejtőn fölfelé kapaszkodni mégiscsak nehezebb. A kutyapóz előnye, hogy a hímvessző nagyon mélyre tud hatolni – van, hogy túl mélyre, a méhnyak érintése sok nő számára fájdalmas lehet, de óvatosan mozogva szinte pont a célba juttathatjuk a spermiumokat.

Oldalérkezés

Kanalazásnak hívják azt a felállást, amikor férfi és nő – akár két kanál – oldalról simul egymásba. Ezt a szexhelyzetet elsősorban túlsúlyosok, gerinc- vagy egyéb hátproblémákkal küzdők részesítik előnyben, de sokan a meghitt, kapaszkodós és simulós volta miatt választják. A behatolás tökéletesítése érdekében kérjük meg partnerünket, hogy húzza teste elé a felső lábát, vagy ha úgy kényelmesebb, emeljük fel és tartsuk meg. Az oldalsó póz esetében is érvényes, a csípő alá helyezett párna javíthatja a szülői esélyeket.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo