Szexpartnerek alapvető hibái! Ebből tanulhatsz!

1
Szexpartnerek alapvető hibái! Ebből tanulhatsz!

1. Fáj a fejem…
Ezt a sztereotípiát sajnos sokan és sokszor hangoztatják akkor, amikor nincs kedvük a szexhez. Ráadásul nem csak nők, hanem férfiak is! Amikor ez elhangzik, szinte azonnal lelohad a másik fél libidója, és talán az életkedve is elpárolog. Pont azért, mert sztereotípia. Így hát, ha nincs kedved a szexhez, inkább mondd el kedvesen, ne sértsd meg a párod azzal, hogy unalmas és elcsépelt dolgokra hivatkozol!

2. Fadarab
A szex nem kényszer, hanem örömszerzés, jó esetben a szerelemmel jár együtt, vagy legalábbis erős vonzalommal. Ráadásul meghatározó mozgatórugója a párkapcsolatnak. Ha nem működik, nincs egyetértés és harmónia a hálószobában, nem sok jóra számíthatsz. A férfiak gyűlölik, ha unott arccal fekszel, mint egy darab fa, és nézed a plafont, amíg ügyködnek rajtad. Ha gátlásaid vannak, vagy csak nincs kedved, akkor ne szexelj, mert nagyon kiábrándító. A fadarab-effektussal együtt jár, hogy már azon gondolkodsz, mit is vásárolj holnap, mit kell csinálnod a munkahelyeden, vagy épp milyen jegyet hozott a gyerek a suliból. A szexhez tiszta, odaadó motiváció szükséges, csak akkor leszel felszabadult, és te is csak akkor fogod élvezni.

3. Intim higiénia
Nem kötelező azonnal a fürdőszobába rohanni, amikor megkívánjátok egymást, mindenesetre célszerű. Főleg akkor, ha orális szexre kerül sor. Senki nem kívánhatja, hogy az egész nap nadrágban tartott hímtagjára úgy borulj rá, mint a legkívánatosabb jégkrémrúdra. És fordítva szintén így van, neked is ajánlott az intim higiénia az aktus előtt. Mivel a nemi szervek erős illatanyagot párologtatnak, illetve nem csak szexre használjuk őket, előfordulhat, hogy nem a legkellemesebb estére vagy délutánra az illatuk.

4. Ne erőltesd!
Bármilyen szexuális pozícióról van szó, ami számodra kellemetlen vagy kényelmetlen, ne erőltesd csak azért, hogy ádázabbnak tűnj. A szex annyiféle variációt rejt magában, ami mindkettőtöknek jólesik, hogy nem muszáj a legdurvább pornófilm-sztárokat utánozni ahhoz, hogy igazán jó legyél az ágyban.

A legfontosabb, hogy egy hullámhosszon legyetek. Ehhez nagyon fontos a kommunikáció, a meghitt vagy akár vicces beszélgetések, erotikus párnacsaták, egymás felfedezése tetőtől talpig. Sok gyakorlás és rengeteg türelem szükséges ahhoz, hogy teljesen felszabadulj, meg merd kérdezni, párodnak mi a jó, és el merd mondani, te hogyan szereted.

5. Alkohol
Amikor az alkohol befolyása alá kerülsz, olyan dolgokat tehetsz meg, amit másnap megbánhatsz. Egyrészt eléggé lazítja az erkölcsöt, másrészt kiábrándító lehet a párod számára akár a leheleted, akár a viselkedésed. Ezen túlmenően tévhit, hogy az alkohol potencia- és libidónövelő hatással bír. Egy pohár pezsgő vagy jó minőségű bor még igen. De ennél több már csökkenti a szexuális teljesítőképességet. És nem csak a férfiét, hanem a nőét is. Sokkal nehezebben jutsz a csúcsra egy bizonyos alkoholmennyiség elfogyasztása után, sőt, még az is előfordulhat, hogy kiszárad a hüvelyed, így kellemetlenné válik a behatolás. Ekkor pedig, mivel már amúgy is ellazultál erkölcsileg, jöhet egy jó adag hiszti. Másnap pedig a józanító hideg zuhany.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo