Kosár tartalma

Tudunk segíteni? Hívj!: +36305738726

18.000 Ft felett ingyenes szállítás

Csak eredeti készítmények
Szexjátékszerek és tévhitek

Szexjátékszerek és tévhitek

A szexuális örömszerzés kétségkívül akkor a legélvezetesebb, ha adott hozzá egy partner is, aki minden vágyunk teljesíti és nem csak orálisan, de vaginális behatolás útján is a csúcsra juttat. De mi van akkor ha egyedül vagyunk? Egyszerű. Kézbe vesszük az irányítást, esetleg néhány jól kitalált technikai vívmánnyal is felturbózzuk a dolgot és máris kész a helyettesítés. Na kérem, ez az a dolog, amit egyes emberek nem bírnak lenyelni és a torkukon akadva rossz hírét keltik a szexketyeréknek. Lássuk milyen tévhitekről is van szó és mi vajon az igazság?

Szexuális segédeszközökre az egészséges embereknek nincs szükségük, csak olyanok használják ezeket, akik csapnivalóak az ágyban, vagy egyáltalán nincs olyan ember, akivel szexelhetnének, magányosak, egyedülállóak, szinglik.

A mondat olvasása során is kezd egy kicsit felszállni az agyakba az ideg, hiszen hogy jön ahhoz valaki, hogy bekorlátozza egy-egy szexjátékszer használhatósági körét, értve ezt a családi állapotra?!? Az aktív szexuális élettel rendelkező emberek többsége alkalmaz valamilyen segédeszközt az ágyban, jószerivel azért, hogy színesítse a hálószobai kalandjáratokat, ha pedig úgy adódik hogy vad és kínzó étvágyát egyedül akarja csillapítani, hát akkor is elővehesse és levezethesse a felgyülemlett feszültséget. Mindez –hangsúlyozzuk ki- teljesen független attól, hogy valakit meleg vacsorával és felturbózott libidóval vár-e valaki otthon, avagy szingliként, egyedülállóként tengeti az életét.

A vibrátor, dildo illetve a művagina használat függőséget okoz, könnyen rászokhat az ember, ezután pedig képtelenség lesz számára más úton gyönyörhöz jutni.

Tévedés ne essék, sem a műpénisz, sem a művagina nem hasonlítható azokhoz a tiltott/nem tiltott élvezeti szerekhez, melyeknél komoly függőség alakulhat ki és amikről a leszokás elvonási tünetekkel jár. Természetesen nem vitatjuk, hogy egy-egy jól kidolgozott és hibátlanul működő ketyerére bizony rá lehet kattanni, hogy aztán sokszor a csúcsra repítse a tulajdonost, viszont addikcióról beszélni túlzás. Egyrészről az orvosi irodalom sehol sem jegyzi a szexuális segédeszközök ilyen irányú függőségét, másrészről pedig szó sincs arról hogy örök életre csak egy műnemiszerv lehet a hű társa annak, aki ideig-óráig ráharapott a cuccra és élvezettel használta.

A férfiak azért nyúlnak szexuális segédeszközök után, mert a párjuktól nem kapnak elég szexet.

Azt, hogy bizony a férfiak is használnak különféle segédeszközöket, kezdve a péniszgyűrűtől, az anális izgatókig és a művagináig, kár volna vitatni, mint ahogy azt is hogy az önkielégítés a legjobb módja annak, hogy a saját testünk minden apró porcikáját megismerjük, felfedezzük a legérzékenyebb zónákat és hogy megtapasztaljuk a különféle stimulálások még különfélébb hatásait, amihez bizony a szexuális játékszer eszközként szolgál. Ha otthon rossz a szex az asszonnyal, vagy esetleg nem elégítik ki minden vágyát a férfiembernek, előbb keres egy másik nőt, minthogy egy művaginát rejtegessen a fiókjában és örökre hűséges maradjon a párjához.

Minél drágább, an(n)ál jobb!

Olcsó húsnak híg a leve, olcsó vibrátornak pedig renyhe a rezgése – vallják sokan, mi pedig úgy gondoljuk, hogy érdemes azért keresgélni a piacon olyan darabok között is, melyeket nem arany áron mérnek. A minőségi anyagból készült szexketyerékért érdemes többet adni, viszont nem kell ahhoz nemesfém ötvözetűnek és gyémántberakásosnak lennie egy dildónak, hogy kellőképpen kielégítse az embert. Mindig az egyéni ízlés szab határt a dolgoknak, a középár fekvéses darabok pedig éppúgy képesek orgazmushoz vezérelni a testet, mint a luxusjátékszerek. Válogassatok kedvetekre és próbáljatok ki többféle segédeszközt, hiszen van akinek a zselés G-pont izgató, míg másoknak a mellcsipesz jön be, vannak akik a guminőre, vagy a péniszpumpára esküsznek. Kísérletezzetek bátran és színesítsétek meg a nemi életeteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Eredeti bevizsgált termékek

Oéti engedélyezett készítmények

Gyors diszkrét csomagküldés

Akár 24 órán belül országosan

Magyar tulajdonú webáruház

Magyar ügyfélszolgálat válaszol

Biztonságos fizetési rendszer

Titkosított 256 bites ssl csatornán