Szexbakik amitől mindenkit a hideg ráz!

0
Szexbakik amitől mindenkit a hideg ráz!

Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy szex közben olyan – nem várt – esemény következett be, ami egy időre megakadályozta a folytatást az adott partnerrel. Itt persze nem csak arra gondolok, amikor anyu benyit, hogy “Gyerekek, kértek egy kis húslevest?” vagy amikor elszakad az egyetlen óvszer… Bár ezek is elég kínos szituációk, van olyan, amikor a partnerünk okozója kínunknak.

Először vegyük a “csupán” kellemetlen, kínos, esetleg kiábrándító eseteket. Ilyen lehet az, amikor egy bőnyálas orálozás közben kedvesed elenged egy “galambot”, pont az orrod alá! Fújj! Ettől aztán nem jön meg a kedv a a tovább nyalakodásra/szopásra!

Ugyanilyen kiábrándító, ha kedvesed nem fordít elég időt, figyelmet az intim területek karbantartására, és amikor gyengéden ráhajolnál egy kis kényeztetés okán párod legérzékenyebb pontjára, megcsapja orrod a – jobbik esetben – izzadtság szag! Bloooaaa!

Nem kevésbé kellemetlen, ha kedvesed nemesebb szerveit úgy kell kivadásznod egy bontófésű segítségével a szőrdzsungelből. Tudom, hogy trendi manapság a gyereklányos csupasz punci, és a fiúk is – főleg az optikai csalás érdekében – körbetrimmelik a bránert, de azért vannak még a “régi iskola” hívei szép számmal, akik vagy kényelemből vagy lustaságból nem követik ezt a trendet. Nekik szól a tanácsom: a kevesebb néha több…

Nem kevésbé kellemetlen, ha egy kiadós kefélés kellős közepén jössz rá, hogy vizelned kell. Jobbik estben is kínos azt mondani egy szenvedélyes dugás kellős közepén, hogy “Várjál drágám, kimegyek pisálni!”, de a legkínosabb az, maikor nem szólsz, mert félsz, hogy mit gondol majd a másik, de már tartani sem bírod! Én már jártam úgy, hogy lepisálták a farkamat (a fent említett okokból) és nem mondom, hogy repestem az örömtől!

Szintén a kínos kategóriába sorolom azt, amikor – főleg egy friss kapcsolat elején, de már nem az első szexuális együttlétek egyike során – kedvesed nevét akarod gyöngéden és izgatóan a fülébe suttogni, de – szerencsétlenségedre – nem figyelsz oda és előző partnered neve csúszik ki a szádon! Na, ez vérciki!

Kevésbé kínos, mint inkább vicces az, ha az előjáték során túl sok síkosítót használtok, ezért dugás közben folyton kicsúszik a farok a punciból. Ezt könnyen lehet orvosolni, ugyanakkor megvan a veszélye, hogy elszáll az ihlet a “síkosság-mentesítés” során…

Könnyen nevetségessé válhat az is, ha szex közben a lányra rájön a tüsszentés. Nem tudom férfitársaim, hányan tapasztaltátok már ezt a helyzetet, de én elmondhatom, hogy amikor hölgy partnered tüsszent, bármilyen mélyen lehetsz benne, nagyon gyorsan puncin kívül találod magad!

Persze lehet nevetséges, vagy kínos a szex, de annál nincs rosszabb, amikor ráadásul még fájdalommal is jár. Ilyen lehet, amikor nem kellő körültekintéssel választjátok meg, hogy milyen összetételű ételt fogyasztotok el egymás érzékenyebb testrészeiről (nyilván ez a kaja-szex híveit fenyegeti igazán) és esetleg csípős, fűszeres összetevővel nem számolva alul-múlhatatlan perceket szerzel kedvesednek azzal, hogy mondjuk chilis nyalókát készítesz a farkából.

Nem kevésbé fájdalmas élmény, amikor egy heves döngetés során túl hosszan mozdulsz hátra, és a farkad a következő lendületes lökés során kedvesed ánuszába fúródik teljes erővel! ÁÁÚÚÚÚ! Nem kívánom senkinek az élményt, sőt – mivel komoly testi és lelki sérüléseket okozhatsz ezzel hölgy partnerednek – arra kérlek, fokozottan figyelj arra, hogy “csak addig nyújtózkodj, ameddig a farkad ér”!

Azért a hölgyeknek is van mire odafigyelniük, főleg orális technikájuk csillogtatása közben, ez pedig az úgynevezett “fogazás”. És bár az elnevezés arra utal, nem kizárólag a férfi makkjának (esetleg pénisze egyéb részeinek) foggal történő felsértéséről van szó, hanem akkor is ugyanazt az érzést tapasztalja a “férfiállat”, ha szopás közben túl erősen nyomod, paszirozod a farkát a szájpadlásodhoz, hiszen az majdnem olyan kemény felület, mint a fogaid! Figyelj oda, ha mélyen akarod bevenni a cerkát, inkább a torkod irányába mutasson a vége, és ne felfelé, mert abból nem hogy orgazmus nem lesz, de egy intenzívebb mozdulat komoly üvöltözést fog kiváltani partneredből. És hidd el, nem a gyönyörtől fog üvölteni!

Fentiekben próbáltam összefoglalni, milyen gyakori hibákat követhetünk el szex közben, amik – jó esetben csak arra a napra – elveszik a kedvünket a hancúrozástól. Ezért mindenkinek baki-mentes szexélményeket kívánok!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo