Szex és erotika tippek, tanácsok…

0
Szex és erotika tippek, tanácsok...

Tudjuk jól, a szexuális unalom és a megszokás ellen a változtatás az egyetlen hatásos gyógymód, mivel nagyot változtatni nem mindig egyszerű, érdemes kicsiben kezdeni azt, éppen ezért olyan szextippeket, trükköket gyűjtöttünk össze.

Előjátékhoz

Csókolózás alkalmával vajon mi lehet az, amire partnerünk a legkevésbé sem számít? Egy különleges ízre, étekre a szájban. Vegyünk egy szem szőlőt, egy darab csokit, egy ízesített jégkockát, egy kanál fagyit és egyéb izgalmas és nem utolsósorban nyálképző étket a szánkba, és indítsuk ezzel a csókolózást! Pusztán a nyelv segítségével adjuk át, majd vegyük vissza az olvadozó, omladozó darabot, és heves csókolózás közben fogyasszuk el közösen! Ha kedvet kapunk az étkes játékhoz, készítsünk az ágy mellé egy egész tál nyalánkságot!

Orálozáshoz

Az orálozás szűkebb értelemben a férfi és nő erogén zónáinak, elsősorban nemi területeinek izgatását jelöli. Kicsit továbbgondolva a dolgot, az intim területeken túl megannyi olyan érzékeny pont található a testen, amelynek kényeztetését sokan bizony kikerülik. Többek között ilyen terület a talp és a lábujjak. Legközelebb, ha szeretkezésre kerül sor, hatoljunk le egészen a partner lábfejéhez, és kényeztessük nyelvvel a talpat, a bokát és a lábujjakat! Stimuláljuk a talpat nyelvünk hegyével, majd szopogassuk, szívjuk a lábujjakat, csiklandozzuk a lábujjak közét, és teljes nyelvfelülettel nyaljuk végig a talpat. Aki netán zavarban van, és nem tudja, miképp lásson hozzá a művelethez, egyszerűen képzelje el, hogy kedvese nemi szervét kényezteti.

Orgazmushoz

Nemi izgalom során a nő csiklója erőteljesen megduzzad, és kitapinthatóvá válik a bőrfelület alatt húzódó kis csomó. Orális kényeztetés során szívjuk meg egy kicsit a területet, képezzünk finom vákuumot a szánkkal, és két levegővétel között körözzünk nyelvünk hegyével a csiklón és a csikló körüli területen! De ne feledjük, a nők egy része nem szereti a direkt stimulusokat, ilyen esetben csak a klitorisz körüli területeket vegyük célba!

Szexpózhoz

Mindenki ismeri a mélytorok-technikát, vagyis amikor a férfi pénisze egészen a nő torkának mélyére hatol, gyakorlati kivitelezésére azonban csak nagyon kevesen vállalkoznak. Mi sem buzdítunk senkit arra, hogy ezzel a komoly technikával megismerkedjen, de a mélytorok állapotának megközelítése mindkét fél számára érdekes élmény. Az ideális pózhoz a nő feküdjön háttal úgy, hogy feje az ágy széléről finoman lelógjon, a férfi térdeljen fölé, támaszkodjon meg az ágy szélén és helyezze hímvesszőjét a nő szájába. A ki/behatolások alkalmával mindenképp ügyeljünk arra, hogy kedvesünk levegőhöz jusson, de a teljes kontroll érdekében a nő fogja meg a férfi péniszének tövét, irányítva ezzel a behatolás mélységét és intenzitását.

Önkielégítéshez

A pénisz masszírozásának egy módja az a tenyeres technika, amit a következőképp kell kivitelezni: helyezkedjünk térdelő állásba, terpesszünk kényelmesen, egész tenyerünket helyezzük elölről a pénisz törzsére úgy, hogy a hímvessző egyik oldalán a hüvelykujj, a másik oldalán a többi négy ujjbegy érje a területet, a csukló alsó része pedig a makkot. A pénisz törzsét szorítsuk erősen a testhez, majd egészen a hímvessző tövéből kiindulva kezdjük el a hosszanti masszírozást. (Síkosító használata ajánlott!)

Egy kis őrültség

A szőrmének vitathatatlanul megvan a maga erotikus hatása, látványa izgalmas, érintése izgató. Mivel úgyis hideg van, bújjunk hát bele a szőrős darabba meztelenül, egy szál combfixben, és mindenféle alkalom, esemény, megbeszélés nélkül lepjük meg partnerünket bundás, meztelen testünk látványával. Nem kell ördöngös dolgokra gondolni, elég ha leszaladunk elé a kocsihoz, ha megérkezik, és egy pici ízelítőt adunk neki, mondjuk, a liftben. Aki azonban bevállalósabb, beugorhat a kedves munkahelyére egy puszi erejéig, vagy épp egy sétára is elhívja a másikat a közeli parkba. Lényeg, intézzük úgy, hogy kedvesünk felmérhesse, mit rejt (nem rejt) a szőrme!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo