Kosár tartalma

Tudunk segíteni? Hívj!: +36305738726

18.000 Ft felett ingyenes szállítás

Csak eredeti készítmények

Tudj meg többet
hogyan szállítjuk a rendelésed

Mpl futár potenciaweb

MPL futárszolgálat

A futár házhoz viszi a csomagod

A futárral való házhozszállítás a legkényelmesebb módja, hogy a csomagod megérkezzen. Időben ez a leggyorsabb, a kiszállítás napján emailben vagy smsben kapsz információt a várható kiszállítás időpontjáról. A futárnál tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni. Ha sikertelen a kézbesítés akkor értesítőn lévő postán 10 napig még átveheted a rendelésed.

✅ A futár a házhoz viszi a rendelésed
✅ Bankkártyával is tudsz fizetni
✅ Sikertelen kézbesítés után a postán is átvehető

1390 Ft

Postán maradó csomag

Postán maradó

Csomagod vedd át a hozzád közel eső postán

Bárhol laksz az országban biztosan van a közelben egy posta ahol a megrendelésed át tudod venni rugalmasan. Ahogy beérkezik a csomagod a postára emailben vagy smsben kapsz információt az átvételről. A postán tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni. A csomagod beérkezése után 10 munkanapig tárolja a posta a rendelésed.

✅ Személyesen átvehető a postán
✅ Bankkártyával is tudsz fizetni
✅ 2630 db posta országszerte akár kis településeken is

1390 Ft

Posta csomagautomata

Posta Csomagautomata

Csomagautomaták a nap 24 órájában elérhetőek

Az ország számos pontján már elérhető a Posta Csomagautomata. Modern és egyszerű megoldás, hogy a rendelésed átvedd és nem utolsó sorban a legtöbb automata 24 órás nyitva tartassál rendelkezik. Ahogy megérkezik a csomagod emailben vagy smsben kapsz bővebb információt. Arra figyelj, hogy az automatában csak bankkártyával tudsz fizetni. A csomagodat 3 napig tárolja, ha nem veszed át a postán még 10 napig van rá lehetőséged.

✅ Kényelmes csomagátvétel
✅ Kizárólag bankkártyás fizetés utánvétel esetén
✅ 24 órás nyitva tartás, és országosan több mint 50 helyen elérhető

990 Ft

Postapont átvevőhelyek

Posta Pontok

Mediamarkt, Mol kutak, Coop boltokban is elérhető

Megrendelésed kényelmesen átveheted országszerte 200 Mol, 38 MediaMarkt, 268 Coop Postaponton. Ahogy beérkezik a csomagod a Postapontra emailben vagy smsben kapsz információt az átvételről. Tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni. A csomagod beérkezése után 5 munkanapig tárolja a Postapont a rendelésed.

✅ Mol töltőállomások, Mediamarkt és Coop Abc átvételi lehetőség
✅ Bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség
✅ 200 Mol, 38 MediaMarkt, 268 Coop Postapont érhető el

1390 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Minden esetben kapni fogsz a futárszolgálattól egy értesítő emailt, hogy mikor várható a futár érkezése. De általánosságban elmondható, hogy a futárok reggel 8.00 és délután 16.00 között szokták kivinni a csomagot.

Előfordul olyan helyzet amikor a futár nem talál otthon, vagy esetleg hirtelen közbejött valami ami miatt nem tudod átvenni a csomagod. Ilyen esetben a futár másnap újból megpróbálja kézbesíteni a rendelésed.

Az MPL futárszolgálatnál lehetőség van az utánvétellel rendelt küldeményt készpénzben és bankkártyával is fizetni.

A rendeléskor kérlek válaszd ki a postán maradó szállítási opciót, és jelöld be a Neked megfelelő Posta átvevő helyét. Ne feledd, a postán tudsz készpénzben és bankkártyával is fizetni. Jelenleg Magyarországon több mint 2700 postafiók áll a rendelkezésedre.

A rendeléskor kérlek válaszd ki a Posta csomagautomata szállítási opciót, és jelöld be a Neked megfelelő automata átvevő helyét. Kérlek amire nagyon figyelj, hogy ha utánvétellel rendeltél akkor az automatába kizárólag csak bankkártyával tudsz fizetni.

 
 

A rendeléskor kérlek válaszd ki a Postapont szállítási opciót, és jelöld be a Neked megfelelő átvevő helyét. Az Postapontokon lehetőség van az utánvétellel rendelt küldeményt készpénzben és bankkártyával is fizetni.

Amennyiben a rendelésed meghaladja a 18.000 ft összeget a szállítás ingyenes.

Ha bármilyen oknál fogva a csomagodat nem tudtad átvenni, akkor a futárszolgálat a lakhelyedhez közeli postára elszállítja, amiről értesítőt küld. Itt még van 5 napod, hogy a rendelésedet átvedd.

Eredeti bevizsgált termékek

Oéti engedélyezett készítmények

Gyors diszkrét csomagküldés

Akár 24 órán belül országosan

Magyar tulajdonú webáruház

Magyar ügyfélszolgálat válaszol

Biztonságos fizetési rendszer

Titkosított 256 bites ssl csatornán