Szállítási információk

Tudj meg hasznos információkat a kézbesítésről és a fizetési lehetőségekől
Mpl posta futár kiszállítás házhoz

MPL futárszolgálat házhoz

Az MPL futárszolgálat a Magyar posta hivatalos csomagszállítási szolgáltatása, ami a megadott címre viszi ki a rendelt terméket. A csomag kézbesítéséről SMS értesítést kapsz.
Amennyiben nem talál a megadott címen téged a kézbesítő akkor értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ebben az esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Helyben fizetésnél van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Szállítási díj: 1190 Ft

Posta csomagautomata éjjel nappal

Posta csomagautomata

Ez a szállítási mód segítségével kiválaszthatod a hozzád közel eső posta csomagautomatát, és a megrendelt csomagodat ide küldjük. Ha beérkezik az automatába a rendelésed, arról smsben értesítést kap. A kapott kód és a telefonszám megadásával átveheted a csomagodat. Ha helyben szeretnél fizetni akkor kérlek figyelj arra, hogy itt csak bankkártyával tudsz fizetni.

 

A csomagautomaták 0-24 nyitva vannak!

Szállítási díj: 990 Ft

foxpost csomagautomata szállítás

Foxpost csomagautomata

Vedd át könnyen és egyszerűen a csomagot a Foxpost csomagautomatából. A rendelésnél válaszd ki a Neked megfelelőt és oda küldjük. Ha beérkezik az automatába a rendelésed, arról smsben értesítést kap. A kapott kód és a telefonszám megadásával átveheted a csomagodat. Ha helyben szeretnél fizetni akkor kérlek figyelj arra, hogy itt csak bankkártyával tudsz fizetni.

 

Országszerte már több mint 130 helyen elérhető!

Szállítási díj: 990 Ft

Posta pont szállítás

Postapontok – Mol benzinkút- Posták

A postapont segítségével a küldeményed átveheted a MOL benzinkutakon és a Magyar Posta postafiókokban. A rendelésnél válaszd ki a Neked megfelelő Postapontot és oda küldjük. Ha megérkezik a rendelésed, arról smsben és emailben értesítést kapsz.  Helyben fizetésnél van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

 

Országszerte már több mint 3000 helyen elérhető!

Szállítási díj: 990 Ft

Ingyenes szállítás 17.000 felett

Diszkrét szállítás

Futár se fogja tudni mit rendeltél

  • A megrendelt csomagodat jelöletlen csomagolásban kapod kézhez, így nem kell félned attól, hogy bárki megtudná mit rendeltél.

Jelöletlen csomagot kapsz

  • A megrendelt csomagodat jelöletlen csomagolásban kapod kézhez, így nem kell félned attól, hogy bárki megtudná mit rendeltél.
Diszkrét csomagolás
Részletes információk
Szállítással és a megrendeléssel kapcsolatos gyakori fontos információk

A rendelésedet a legkönnyebben a webáruházban tudod leadni, itt lépésről lépésre minden információt megtalálsz. Természetesen van lehetőség telefonon, smsben, Viberen, Whatsappon, email-ben is leadni a megrendelésed. Ha elakadnál bárhol, vagy bármi egyéb gond adódna nyugodtan hívj fel minket segíteni fogunk.

A raktáron lévő termékeket azonnal feladjuk munkaidőben. Ha munkanapokon 12:00 óráig leadod a megrendelésed akkor még aznap mi átadjuk a csomagküldő szolgálatnak, akik általában már másnap házhoz is viszik. Azt tudnod kell, hogy a csomagautomaták általában picit lassabban szállítják a kívánt helyre +1-2 nappal több idővel számolhatsz.


A megrendelésed ha utánvétellel rendeltél akkor az MPL Postafutárnak készpénzben illetve bankkártyával tudod rendezni. A csomagautomatákba (Posta csomagautomata, Foxpost csomagautomata) kizárólag csak bankkártyával tudsz fizetni. Postapontokon, Mol benzinkutakon lehetőség van készpénz mellet bankkártyás fizetésre is. Lehetőség van természetesen előreutalással is fizetni. Hamarosan elérhető lesz nálunk az online bankkártyás fizetés is!

Természetesen van lehetőség külföldi címre is rendelni. Javasoljuk viszont, hogy rendelés előtt keress fel minket mert csak így tudjuk pontosan megmondani a szállítási időt. Küldöldre való szállításnál csak előreutalással tudsz fizetni.

Nálunk a vevő az első! Nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdéses vagy problémád lenne. Ügyfélszolgálatunk azért van, hogy Neked mindenben részletes tájékoztatást, segítséget nyújtson.

Potenciaweb
Logo