Szállítási információk

Tudj meg hasznos inform√°ci√≥kat a k√©zbes√≠t√©srŇĎl √©s a fizet√©si lehetŇĎs√©gekŇĎl
Mpl posta futár kiszállítás házhoz

MPL fut√°rszolg√°lat h√°zhoz

Az MPL fut√°rszolg√°lat a Magyar posta hivatalos csomagsz√°ll√≠t√°si szolg√°ltat√°sa, ami a megadott c√≠mre viszi ki a rendelt term√©ket. A csomag k√©zbes√≠t√©s√©rŇĎl SMS √©rtes√≠t√©st kapsz.
Amennyiben nem tal√°l a megadott c√≠men t√©ged a k√©zbes√≠tŇĎ akkor √©rtes√≠tŇĎt hagy √©s m√°snap √ļjra megpr√≥b√°lja kik√©zbes√≠teni. Ha m√°sodik alkalommal sem j√°r sikerrel a k√©zbes√≠t√©s ebben az esetben az √©rtes√≠tŇĎn szereplŇĎ post√°n √°tvehetŇĎ a csomag. Helyben fizet√©sn√©l van lehetŇĎs√©g k√©szp√©nzes √©s bankk√°rty√°s fizet√©sre is.

Szállítási díj: 1190 Ft

Posta csomagautomata éjjel nappal

Posta csomagautomata

Ez a sz√°ll√≠t√°si m√≥d seg√≠ts√©g√©vel kiv√°laszthatod a hozz√°d k√∂zel esŇĎ posta csomagautomat√°t, √©s a megrendelt csomagodat ide k√ľldj√ľk. Ha be√©rkezik az automat√°ba a rendel√©sed, arr√≥l smsben √©rtes√≠t√©st kap. A kapott k√≥d √©s a telefonsz√°m megad√°s√°val √°tveheted a csomagodat. Ha helyben szeretn√©l fizetni akkor k√©rlek figyelj arra, hogy itt csak bankk√°rty√°val tudsz fizetni.

 

A csomagautomat√°k 0-24 nyitva vannak!

Szállítási díj: 990 Ft

foxpost csomagautomata szállítás

Foxpost csomagautomata

Vedd √°t k√∂nnyen √©s egyszerŇĪen a csomagot a Foxpost csomagautomat√°b√≥l. A rendel√©sn√©l v√°laszd ki a Neked megfelelŇĎt √©s oda k√ľldj√ľk. Ha be√©rkezik az automat√°ba a rendel√©sed, arr√≥l smsben √©rtes√≠t√©st kap. A kapott k√≥d √©s a telefonsz√°m megad√°s√°val √°tveheted a csomagodat. Ha helyben szeretn√©l fizetni akkor k√©rlek figyelj arra, hogy itt csak bankk√°rty√°val tudsz fizetni.

 

Orsz√°gszerte m√°r t√∂bb mint 130 helyen el√©rhetŇĎ!

Szállítási díj: 990 Ft

Posta pont szállítás

Postapontok – Mol benzink√ļt- Post√°k

A postapont seg√≠ts√©g√©vel a k√ľldem√©nyed √°tveheted a MOL benzinkutakon √©s a Magyar Posta postafi√≥kokban. A rendel√©sn√©l v√°laszd ki a Neked megfelelŇĎ Postapontot √©s oda k√ľldj√ľk. Ha meg√©rkezik a rendel√©sed, arr√≥l smsben √©s emailben √©rtes√≠t√©st kapsz.¬† Helyben fizet√©sn√©l van lehetŇĎs√©g k√©szp√©nzes √©s bankk√°rty√°s fizet√©sre is.

 

Orsz√°gszerte m√°r t√∂bb mint 3000 helyen el√©rhetŇĎ!

Szállítási díj: 990 Ft

Ingyenes szállítás 17.000 felett

Diszkrét szállítás

Futár se fogja tudni mit rendeltél

Jelöletlen csomagot kapsz

Diszkrét csomagolás
Részletes információk
Szállítással és a megrendeléssel kapcsolatos gyakori fontos információk

A rendel√©sedet a legk√∂nnyebben a web√°ruh√°zban tudod leadni, itt l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre minden inform√°ci√≥t megtal√°lsz. Term√©szetesen van lehetŇĎs√©g telefonon, smsben, Viberen, Whatsappon, email-ben is leadni a megrendel√©sed. Ha elakadn√°l b√°rhol, vagy b√°rmi egy√©b gond ad√≥dna nyugodtan h√≠vj fel minket seg√≠teni fogunk.

A rakt√°ron l√©vŇĎ term√©keket azonnal feladjuk munkaidŇĎben. Ha munkanapokon 12:00 √≥r√°ig leadod a megrendel√©sed akkor m√©g aznap mi √°tadjuk a csomagk√ľldŇĎ szolg√°latnak, akik √°ltal√°ban m√°r m√°snap h√°zhoz is viszik. Azt tudnod kell, hogy a csomagautomat√°k √°ltal√°ban picit lassabban sz√°ll√≠tj√°k a k√≠v√°nt helyre +1-2 nappal t√∂bb idŇĎvel sz√°molhatsz.


A megrendel√©sed ha ut√°nv√©tellel rendelt√©l akkor az MPL Postafut√°rnak k√©szp√©nzben illetve bankk√°rty√°val tudod rendezni. A csomagautomat√°kba (Posta csomagautomata, Foxpost csomagautomata) kiz√°r√≥lag csak bankk√°rty√°val tudsz fizetni. Postapontokon, Mol benzinkutakon lehetŇĎs√©g van k√©szp√©nz mellet bankk√°rty√°s fizet√©sre is. LehetŇĎs√©g van term√©szetesen elŇĎreutal√°ssal is fizetni. Hamarosan el√©rhetŇĎ lesz n√°lunk az online bankk√°rty√°s fizet√©s is!

Term√©szetesen van lehetŇĎs√©g k√ľlf√∂ldi c√≠mre is rendelni. Javasoljuk viszont, hogy rendel√©s elŇĎtt keress fel minket mert csak √≠gy tudjuk pontosan megmondani a sz√°ll√≠t√°si idŇĎt. K√ľld√∂ldre val√≥ sz√°ll√≠t√°sn√°l csak elŇĎreutal√°ssal tudsz fizetni.

N√°lunk a vevŇĎ az elsŇĎ! Nyugodtan fordulj hozz√°nk bizalommal, ha b√°rmilyen k√©rd√©ses vagy probl√©m√°d lenne. √úgyf√©lszolg√°latunk az√©rt van, hogy Neked mindenben r√©szletes t√°j√©koztat√°st, seg√≠ts√©get ny√ļjtson.

Potenciaweb
Logo