Kosár tartalma

Tudunk segíteni? Hívj!: +36305738726

18.000 Ft felett ingyenes szállítás

Csak eredeti készítmények
Simogatás orgazmusig – Mindent a szexmasszázsokról!

Simogatás orgazmusig – Mindent a szexmasszázsokról!

A masszázs jó a testnek és a léleknek egyaránt, azonban van hogy az előbbit egy kicsit jobban megdolgozza és egészen az orgazmusig repíti. A szexmasszázsok tárháza igen nagy, körbenéztünk egy kicsit és egynémelyeket alaposan kiveséztük!

A masszázsnak rengeteg formája, típusa létezik. Gyakorlatilag ahány masszőr (vagy masszőz – ahogy a hölgyeket nevezzük), annyiféle masszírozás. Én azonban most „csak” az erotikával fűszerezett masszázsokról tennék említést. A szex masszázson belül is megkülönböztethetünk néhány gyűjtő elnevezést. Ilyenek a szeretet masszázs, a tantrikus masszázs (ezen belül a lingam, vagy jóni masszázs), a csúszka masszázs, vagy ESZO (Elnyújtott Szexuális Orgazmus) masszázs.

A szeretet masszázs gyakorlatilag egy simogatásokból, érintésekből álló masszázsfajta, melynek lényege, hogy a svéd masszázshoz hasonlóan a teljes testre kiterjed, és a végén egy kézzel vagy szájjal történő befejezés juttatja a fogadó felet a csúcsra. A legtöbb masszőz ezt a típust alkalmazza.

A tantrikus (szex) masszázs egy a szertartásos viselkedési formák által működő életforma kifejeződése, mely ideológiai és életvezetési alapokon nyugszik. Ebben a masszázs fajtában nagyon fontos az egymás elfogadása, egymás testének szertartásos megközelítése, kényeztetése, és ezáltal lényegesen több időt vesz igénybe, mint más masszázs fajták. Ebben a formában is a teljes test simogatása, érintése, nyomkodása, gyúrása a cél, ám lényegesen lassabban, szertartásosabban történik mindez, mint egy szeretet masszázs esetén. Abban az esetben, ha a tantrikus kényeztetés kizárólag a nemi szervekre és környékére irányul, akkor az uraknál lingam (farok), a hölgyeknél jóni (punci) masszázsról beszélünk. Ekkor a masszázs hátulról kezdődik a combok, a farizmok kényeztetésével, majd az ánusz és környéke síkosított masszázsával folytatódik. Fordulás után a herék (uraknál) vagy a hüvelybemenet kényeztetése a következő lépés, majd a farok/csikló kézzel történő szertartásos izgatásával igyekszik az adó fél a fogadót minél többször az ejakuláció nélküli orgazmus állapotába juttatni különböző elszorítási és egyéb késleltetési technikák együttes alkalmazásával.

 

A lingam masszázshoz nagyon hasonló az ESZO, mely azonban nélkülöz mindenfajta ideológiai hátteret, csupán a szexuális orgazmus minél későbbi bekövetkezése a cél. Ez elsősorban szexuális zavarokkal küzdő férfiak számára kifejlesztett módszer, mely azonban rendkívül kellemes tud lenni egy megfelelően motivált és dekoratív hölgy kezei között.

Végül, de nem utolsó sorban említést kell tennem a csúszka masszázsról, mely a test-test elleni hatások tárházát vonultatja fel. Ennél a módszernél a masszőz előbb kellően síkosítja vendégét, majd – általában interaktív módon – síkossá teszi saját testét is. Ezt követően vagy a farizmok közreműködésével ülve, vagy pedig teljes test érintkezéssel fekve kezdetét veszi a csúszka. Nevéből eredően a fel-le csúszkálás által okozott masszírozó hatás az eredmény, mely – amennyiben a hölgy arccal a lábaink felé fordulva végzi mozdulatait, kellemes belátást enged rejtett testtájaira. Néhányan még azt is megengedik ilyenkor, hogy a vendég kézzel, vagy szájjal ingerelje őket. A befejezés ennél a technikánál ugyanaz lehet, mint a szeretet masszázs esetén, tehát kézzel, vagy szájjal történő végkifejlet választható.

Természetesen bármely egyéb masszás fajtának is lehet erotikus végkifejlete, ám ezeket azért nem nevezhetjük szex masszázsnak, mert itt a cél elsősorban a test felüdülése (esetleg gyógyulása) és nem szerves része a masszázs technikának az orgazmus elérése.

 

Úgy gondolom, hogy fontos még beszélni arról, hogy ki miért csinálja, ha erotikus masszírozást vállal, vagy vesz igénybe. A hölgyek nagy része gyakran ezzel próbálja megtéveszteni a környezetét és sokszor saját magát is, hogy ő „csak masszíroz” és nem prostituálja magát. Ez azonban – véleményem szerint – önámítás, mert a vendég ugyanúgy elsősorban a szexért fizet, és csak másodsorban a masszázsért és az egyéb kiegészítő „szolgáltatásokért”. Sok esetben ez az „előszobája” a tényleges prostitúciónak, először „csak masszírozni kell”, később azonban már aktust is vállal az adott hölgy.

A vendégek között is gyakori az önmagát is becsapó ember, hiszen gyakran mondogatják maguknak, hogy ők nem csalják meg párjukat, hiszen ők csak masszíroztatnak. Persze többségben vannak azok, akik tényleg nem vágynak aktusra, csupán törődésre, beszélgetésre, némi testi gyönyörrel fűszerezve, és ezt a (szex)masszázs során meg is kapják. Tudok olyanról is, aki a párjával együtt vett részt egy négy kezes erotikus masszázson, mert a pár hölgy tagja kíváncsi volt, hogy milyen az, ha egy másik nő nyújt számára szexuális gyönyört, de kipróbálni előtte sem alkalma, sem pedig bátorsága nem volt.

Összefoglalva tehát a masszázs – ezen belül a szex masszázs – jó és hasznos dolog, azonban fontos, hogy mindkét fél helyén kezelje annak jelentőségét és mivoltát, és ne csapja be saját magát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Eredeti bevizsgált termékek

Oéti engedélyezett készítmények

Gyors diszkrét csomagküldés

Akár 24 órán belül országosan

Magyar tulajdonú webáruház

Magyar ügyfélszolgálat válaszol

Biztonságos fizetési rendszer

Titkosított 256 bites ssl csatornán