Kosár tartalma

Tudunk segíteni? Hívj!: +36305738726

18.000 Ft felett ingyenes szállítás

Csak eredeti készítmények
Pornót márpedig mindenki néz! Te is?

Pornót márpedig mindenki néz! Te is?

Minden ember néz pornót. Van, aki bűntudattal, van, aki anélkül, de mindenki nézi. Persze sokan tagadják, de attól még él bennük a kíváncsiság és megnézik, hogyan üzekedik egy férfi és egy nő, két nő, esetleg több férfi és egy nő, vagy – ami minden pasi álma – egy férfi és több nő. Te közéjük tartozol?

Most azokról a filmekről nem beszélek, ahol két szexel egymással, mert attól a legtöbb hetero viszolyog, és még kíváncsiságból sem néz ilyen tartalmú filmeket. Két (vagy több) hölgy egymás közötti kölcsönös kényeztetése azonban már más lapra tartozik. Az első feleségem például – ha hozhatok fel ilyen személyes témát – kifejezetten gerjedt arra, ha szex előtt/közben, extra izgatásként leszbi pornót néztünk. Persze közben én is pajkoskodtam vele, de ő például szerette nézni, hogyan csinálja két lány egymásnak… (Kipróbálni persze már nem volt bátorsága!) És azóta több lánytól is kaptam olyan visszajelzést, hogy szépnek (!) tartják, ha két lány kényezteti egymást. Nyilván nem mindegy, hogy néz ki az a két lány, de azért lássuk be: a pornófilmekben nem a leglepusztultabb csajok szoktak szerepelni!

Ahogy a meleg pornót sem boncolgatom, úgy szintén nem beszélek az extrém tartalmú filmekről, amik a fétisektől a BDSM-n (kötözés, szado-mazo) át az animal történésekig mindent magukba foglalnak, ami egy átlagember számára már a gusztustalanság határát súrolgatja (vagy már meg is haladja azt).

Lehet, hogy jó néhányan kedvelik, vagy legalábbis nem húzódoznak tőle, hogy másokkal együtt nézzenek pornót, de én személy szerint inkább – mint valószínűleg oly sokan – a „helyettesítést” oldom meg ilyen formán, mert nem úgy szocializálódtam, hogy a társas pornófilm-nézés hozzátartozzon az elfogadható kategóriához. Én magányosan, senkitől sem zavartatva nézek ilyen műveket és ezek közül is inkább a kevésbé profán, „seggből-szájba” kategóriát kedvelem, hanem inkább azokat – bár ebből van kevesebb – amik legalább megpróbálják odavarázsolni az intimitást, az egymás iránti vonzalmat, még ha az csupán testi vonzalom is. Persze nem ez a fő szórakozásom, és nem ez teszi ki a nemi életem legfőbb részét, de az – véleményem szerint – már nagy gond lenne, ha nem tudnék megfelelő merevedést produkálni anélkül, hogy előtte nem néztem meg, hogyan ver egy plázacica arcára egy méteres doronggal rendelkező fickó kb. fél liter ondót. Pedig tudok olyan esetekről, ahol emberünk (és ne higgyük, hogy csak a férfiak válhatnak függővé!) nem tudta élvezni a szexuális együttlétet egy másik emberrel, pornónézés nélkül! Nos, akik magukra ismernek, azoknak érdemes szakemberhez fordulniuk.

A pornófilmek fontos állomásai a kamaszkori szexuális beidegződések kialakulásának: minden srác veri a cerkát pornónézés közben, ezért is tartom fontosnak, hogy mit látnak, mihez jutnak hozzá a fiatalok. Hiszem, hogy számos társadalmi probléma gyökeredzik abban, hogy a fiatal fiúk és lányok a szexfilmekben látott mintát követik, azaz: nincs intimitás, egymás simogatása, nincs előjáték se (legfeljebb a fiú szopatja a lányt), csak egymásnak esnek, mint „tót az anyjának” és rövidebb-hosszabb örömtelen reszelés után a fiú ürít egyet. Ez nem élvezet sem a lánynak, sem a fiúnak, ráadásul ezt tekintik „szexuális együttlét”-nek, és ha valami mással találkoznak (gyengédség, odafigyelés) azt idegenkedve, rosszabb esetben ellenségesen fogadják.

Fentiek miatt tartom fontosnak, hogy hangsúlyosabban jelenjen meg a szexfilm-piacon az a kategória, ahol nem a profán megjelenítés a legfőbb szempont, hanem van igazi történet is, van ideje az egymásra hangolódásnak, a gyöngédségnek, és persze a vad szexnek is.

Persze azt is tudom, hogy nehéz megváltoztatni a jelenlegi gondolkodásmódot, ráadásul két olyan ember, akik sok esetben akkor látják egymás először, nehezen tudja visszaadni a szenvedélyes vonzódást egymás iránt, hiszen sok esetben a szereplők a forgatások előtt – a köszönésen kívül – nem is beszélnek egymással. Én mégis akkor tudok a legfelsőbb izgalmi szintre jutni, ha elhiszem, hogy én is lehetnék az az ember, aki a filmen szerepel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy pocakos irodistáknak, vagy elhízott, lepattant háziasszonyoknak kell szerepelniük az ilyen témájú alkotásokban, de a pornónéző közönség nem, vagy csak nehezen tud azonosulni olyan szereplőkkel, akiknek minden testrésze tökéletes, hatalmas, formás, izmos, szexi stb.

Összességében tehát örülnék, ha pornófilmek a szexuális nevelés részévé válhatnának, azonban tudom, hogy ameddig fizetőképes kereslet a nő lealacsonyításában és a férfi uralkodó szerepében leli örömét, addig ez csupán álom marad. Pedig millió szülő örülne olyan alkotásoknak, ahol kamasz gyermekeiket ezek segítségével vezethetnék be a szex rejtelmeibe, rengeteg kínos pillanattól kímélve meg egymást és saját magukat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Eredeti bevizsgált termékek

Oéti engedélyezett készítmények

Gyors diszkrét csomagküldés

Akár 24 órán belül országosan

Magyar tulajdonú webáruház

Magyar ügyfélszolgálat válaszol

Biztonságos fizetési rendszer

Titkosított 256 bites ssl csatornán