Pasik vallanak a vibrátorról

0
Pasik vallanak a vibrátorról

Nem titok, hogy a nők előszeretettel nyúlnak elemmel működő eszközökhöz, ha éppen nincs kéznél egy hús-vér partner, aki szexuális igényeiket kielégítse. Na, de milyen érzéseket kelt a pasikban a tudat, hogy időnként nem csak velük, de nélkülük is használatba kerül az elemes csodamasina? Előrángattunk tarsolyunkból néhány hímnemű egyedet, félretoltuk a témát érintő szégyenkezést és megkérdeztük őket!

„Őszintén szólva nincs tudomásom arról, hogy valamelyik barátnőmnek is lett volna vibrátora, vagy csak jól titkolták és nem derült rá fény. Egyébként személy szerint engem egyáltalán nem zavarna, ha nélkülem is használatba kerülne, hiszen az önkielégítés – vibrátorral, vagy nélküle – teljesen természetes dolog. Az ellen sincs kivetnivalóm, hogy a köztünk zajló szexet színesítse meg, kifejezetten izgató látvány, ha egy nő maszturbál, főleg ha az a nő az én partnerem” – meséli első alanyom, akihez lényegében egy másik is rögtön csatlakozik hasonló véleménnyel.

„Bármi, ami fokozhatja az élvezeteket, az ellen a férfiaknak sem lehet ellenvetésük, így semmi kifogásom a vibrátorok ellen sem. Még mindig jobb egy játékszert, mint egy harmadik félt bevinni a szexbe. Mint minden férfinak, nekem is jár a mocskos fantáziám a „két nő és én” felállásról, ami szerintem minden férfi álma, ám fordított helyzetben biztos nem tudnék belemenni abba, hogy egy másik férfival osztozzak a páromon, akkor már inkább egy vibrátor! Egyelőre még nem adatott meg a lehetőség, hogy egy ilyen játékszert belecsempésszünk az aktusba, mert sosem volt olyan társam, akivel erre sor kerülhetett volna, de ha úgy alakulna, nem állnék ellent.”

Persze milyen is lenne a világ, ha mindenki egyformán gondolkodna és mivel a kivételek általában a szabályt erősítik, így mi is találtunk egy ilyet:

„Nem hinném, hogy van olyan dolog, amit ne kapna meg tőlem a partnerem és azt egy vibrátor biztosítani tudja. Annyira természetesen nem rajongok az ötletért, hogy beszerezzen egyet. Biztos vagyok benne, hogy nem szólnék neki, ha megtenné és nélkülem is használná, még a véleményem ellenére sem, viszont azt nem akarom, hogy akkor is ott rezegjen, amikor mi szeretkezünk.”

És íme a másik véglet:

„Kifejezetten szeretem, ha előkerül a csajom vibrátora is szex közben, abba meg egyenesen beleborzongok ha tudom hogy nem vagyok vele és valószínűleg használja. Olyan izgalommal tölt el a dolog, hogy el sem tudom mondani, így nem hogy kivetnivalóm nincs ellene, de egyenesen imádom a szerkezetét. Különben meg mi van akkor, ha nélkülem is használja? Én is maszturbálok akkor, ha nincs ott, attól még tökéletesen jól működik a kapcsolatunk és mindent megadunk egymásnak! Egy elemmel működő eszközre legyek féltékeny? Ne nevetess!”

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo