Nyalni, vagy nem nyalni? Ez itt a kérdés!

1
Nyalni, vagy nem nyalni? Ez itt a kérdés!

Az általános közvélekedés nagymértékben ellentmond a férfiak szent állításának, miszerint a nők orális kényeztetése imádni való dolog. Nem vagyunk hivatottak arra, hogy eldöntsük melyik állítás is helytálló, az azonban bizonyos, hogy a nők többsége igazán vágyik arra, hogy a lábai között, technikás nyelvcsapások kísérjék a csúcsig. Íme néhány tuti tipp az orális tudomány tökéletesítéséhez, azoknak a pasiknak, akiknek a nyalás nem tabu!

Turmixgép technika – Tudnak nekünk még újat nyújtani?

A férfiak alapvetően több hibát is elkövetnek az orális kényeztetés során, ezek között azonban első helyen szerepel a nagyképűség. A legtöbben azt vallják, hogy díjat érdemelne a technikájuk és hogy mindent tudnak arról, hogy is kell taktikusan és orálisan a nőt a mennyekbe juttatni, aztán szépen lassan kiderül, hogy a tudománya nem haladta meg azt a szintet, amiben a nőt a hátára vágja és a lábai közé telepedve kényezteti, vagy a 69 póz nyújtotta előnyöket élvezi. Sokszor ott is megakad a művelet, ha a punci anatómiáját nem ismerik, márpedig a férfiak jelentős része nem tudja mit kezdjen az elé táruló látvánnyal, így aztán jobb híján jön a turmixgép technika: csak körbe-körbe, karikára!

Előétel nélkül, nem csúszik a főfogás!

Az előjáték fontosságáról már annyi szó esett, hogy nem rágjuk tovább a csontot. Tudjuk jól, hogy a legtöbb nő számára kell a felvezetés, hogy utána nagyobb legyen az élvezet és ha már előjáték, akkor legyen orális! Fontos megjegyezni, hogy az orális kényeztetés nem pusztán a punci szájjal való izgatását jelenti, sokkal inkább az egész testét, ami valljuk be korlátlan lehetőségek tárháza egy férfi nyelv számára! A lábujjak, ujjak, nyak, köldök, mell, térdhajlat, com belső felének nedves csiklandozása levetkőzi a nők minden fennmaradó gátlását, de az intim tájék körüli kósza nyelvérintések is sejtetni engedik mi lesz a folytatás. Az azonnali kielégítés helyett, inkább csak sejtesd a fő fogást, azonban arra sem árt ügyelni, hogy ez a játszadozás ne nyúljon túl hosszúra!

Nedves, sikamlós élvezet!

Száraz kézzel, cserepes szájjal és szúrós borostával rendelkező pasik kíméljetek! Ezen kívül néha nem árt az intim tájékot is kordában tartani, akár nyállal, akár punciízesítővel, vagy a vagina saját nedvével: mártogasd meg az ujjadat a hüvelyben, vagy szívd meg enyhén és kend be vele az intim területet, ahol aztán a nyelvedet is munkába állíthatod! Azt meg hogy jól csinálod-e? Tudni fogod! Néha nézz fel az arcára, hallgasd a lihegését, nyöszörgését, érezd a combjai szorítását, ezekből csakhamar ki fog derülni számodra, hogy milyen intenzitással kedveli és hogy mi volt neki kifejezetten jóleső érzés! Ha bármilyen ellenvetéses van, vagy tartasz a punci ízétől, illatától, inkább gyúrj a kézimunkára! Nincs annál kiábrándítóbb egy nő számára, ha a kedvesén nem az élvezet pillanatait látja, hanem az az orális kényeztetés iránt tanúsított ellenérzését.

A tuti technika

Ha a „tiltott gyümölcsöt” megkaparintottad, nincs más hátra, mint közelebbről is nyelvhegyre venni és ezáltal megnyitni a nő számára a gyönyörök kapuját. Térképezd fel nyelved végével a területet, apró és finom mozdulatokat használj, anélkül hogy az ajkaidat is bevetnéd. Körözz gyengéden a nagy, majd a kisajkak mentén, majd a csikló körül, végül nyaldosd meg a hüvely bejáratát, de egyelőre ne tolakodj mélyebbre! Ha már kellően nedves a terület és az izgalom is elérte egy magasabb szintet, csókolj bele a punciba, úgy mintha a szájával tennéd, de a nyelved dugdosása helyett inkább az ajkaiddal játssz. Később, ha a nyelved is használod, akkor hosszú, függőleges csapásokkal dolgozz, a hüvelybemenettől a csiklóig haladva. Ha elérkezettnek látod az időt, az ajkaid és nyelved gyengéd érintésével kezdj a csikló kényeztetésébe, vákuumszerűen lehet enyhén szívogatni, szopogatni, tapadj rá nedves ajkaiddal, de a nyelveddel való stimulálást se hagyd abba. Ha azt veszed észre, hogy közelít a csúcs felé, ne kövesd el azt a hibát, hogy felgyorsítod a nyelvmunkát, haladj egyenletes tempóban, vagy kapcsolj eggyel alacsonyabb fokozatra és hagyd, hogy elélvezzen.

Orális pozitúrára fel!

A két leggyakrabban használt pózt a cikkünk elején már említettük, azonban ettől sokkal kreatívabbak is lehettek, hiszen a nyelvmunkát elősegítő pozitúrák száma igen nagy. Most egy olyan lehetőséget osztunk meg veletek, melyekkel a siker garantált. Ennél a póznál a férfi a hátán fekszik, így húzza magára a nőt, aki a lábával átkulcsolja a férfi nyakát, háta pedig a férfi hasára simul. A férfi tegye a kezeit a nő derekára, a szája pedig máris a megfelelő helyen van, hogy partnerét megízlelhesse! A póz egy kissé kitekert, de ha ügyesen helyezkedtek, cseppet sem kényelmetlen! Próbáljátok ki!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo