Mocskos szavak a hálószobában!?! Megkérdeztük, válaszoltak!

1
Mocskos szavak a hálószobában!?! Megkérdeztük, válaszoltak!

Neked tetszene, ha párod arra kérne káromkodj szex közben? Vagy ha obszcén suttogások közepette érnétek el a gyönyört? Van aki furcsának találja, de megteszi, van aki elutasítja és durvának tartja és van, aki kifejezetten kedveli. Egy közvélemény kutatás eredménye szerint az emberek 52%-a a szexi nyögések és sóhajok hatására ugyan jobban beindul, de a trágár beszéd a maga 37%-ával is igen jelentősnek mondható. Mivel a jelenség ilyen gyakori, mi is kicsit kíváncsivá váltunk, vajon a környezetünkben hányan élnek/éltek eddig a szex közbeni mocskos beszéd erejével. Most az ő véleményük következik!

Mocskos beszéd az ágyban? Ki kellene próbálni, igaz!?

„Nem volt még rá példa, hogy mocskosan beszéljek szex közben, vagy a párom ezt tegye velem, viszont ha jobban belegondolok, azt hiszem kifejezetten felizgatna. Szeretem azt is, ha orális szex közben határozottabban megfogják a fejem, vagy a hajamba markolnak, ezt meg ha megspékelik egy „szopjál, te ringyó” jelzővel, lehet hogy még jobban beindítana. Bár a szado-mazo szexet nagyon merésznek és durvának tartom, de az ilyen jellegű alárendelt viszony határozottan benedvesít.” Nóra (34)

„Az obszcén beszéd távol áll tőlem, de nem zavarna, ha a párom így beszélne, talán még tetszene is! Ki kellene próbálni…” István (48)

Akiket már felizgatott…

„Az obszcén beszéd valamennyire felizgat, persze! Például ha a nő azt mondja, hogy ’dugj szét’, vagy valami ilyesmit, viszont én például orál közben nagyon odafigyelek arra, hogy ne mondjak neki semmit, valahogy azt érzem, hogy ezzel megtisztelem és nem alázom meg.” Gyula (32)

„Az obszcén beszéd a szex velejárója az én esetemben. De nem én beszélek… a partnertől szeretem hallani. Ha éppen olyan férfi került az utamba, aki nem igazán volt ennek a híve, abból is kihoztam a mocskos szavakat. Számomra ez nem lealacsonyító. Sőt… még jobban feltüzel és nagyobb hévvel vetem bele magam az aktusba. Szex közben nem lehet kis Mademoiselle-t játszani. Vagy csinálod rendesen és akkor igen csak kurtizánhoz hasonlítható a nő, vagy akkor inkább ne csináld sehogy, ha nem vagy képes anyait apait beleadni. A szex akkor a legjobb, ha mocskos és vad. Van pár ismerősöm, akik a szex közbeni obszcén beszéd említésére összerezzennek, fintorognak és gusztustalannak, nem nőhöz illőnek tartják, erre szoktam én csak annyit reagálni, hogy ’te sem voltál még rendesen megrakva, édes!’ Akkor élvezem legjobban, ha trágár szavakkal illetnek, mikor éppen orálisan kényeztetem a partnert. Ha némelyik ismerősöm szemszögéből nézném a dolgot, akkor az orális kényeztetés sem ’rendes’ nőhöz méltó viselkedés. De én sosem voltam az a jó magaviseletű kis angyali leányzó. Én szeretem, ha a pokol megremeg, mikor reggel felkelek.” Iza (27)

„Rájöttem, hogy a vad szexuális játék nagyon imponál nekem, persze csak bizonyos kereteken belül, így a mocskos beszéd is nagyon izgatólag tud hatni rám. Inkább én szeretem alkalmazni, mint hogy a partnerem tegye, csak akkor zavar ha orálisan kényeztetem és például akkor szól be hogy ’te kurva’, viszont az aktus közben nem frusztrál. Kevés az a férfi, aki hajlik rá, és akivel igazán nyitott lehet az ember. Tőlem eddig általában elmenekültek ennek hatására, vagy még inkább hozzászoktak, ők azt mondták olyan vagyok, mint a drog: vagy megszöksz előle, vagy végleg függővé válsz!„ Ari (34)

„Ez nálam nagyon hangulatfüggő. Ha romantikus hangulatban vagyok, jobban szeretem mellőzni a trágár beszédet, de alapjáraton meg nagyon is szeretem. Izgat a dolog ha csúnyán beszélhetek, illetve ha velem is csúnyán beszél a partnerem, persze van egy bizonyos határ: azért ne azt tükrözzék a szavai hogy én vagyok a város legnagyobb kurvája. Nagyon vaddá, érzékivé, izgatóvá tudja tenni számomra az együttléteket. Szeretem a szerepjátékokat is így ezt is egyfajta játékként fogom fel.” Viki (27)

…és akik elutasítják a trágár szavakat!

„Nem szoktam obszcénül beszélni, mert szerintem kiábrándító, nem az együttlétekhez illő! Nem izgat, meg szerintem a párom se venné jó néven, mint ahogy én sem!” Viktor (37)

„A világból is kimenekülnék, nemhogy a partnerem ágyából, ha csúnyán beszélne velem szex közben! Egyrészről hogy veszi a bátorságot, hogy egy intim pillanatban úgy beszél velem, másrészről meg egy nő tiszteletet érdemel, az ágyban, szeretkezés közben meg főleg!” Edina (29)

„Az élet egyéb területén sem tudok mit kezdeni a mocskos szájú nőkkel, így szóba se jöhet hogy olyan kerüljön az ágyamba, aki valamilyen szinten is trágárul beszél. A jó szexnek nem feltétele, hogy úgy beszéljek vele, mint a csikós a lovával, hiszen azért engedem magamhoz közel, mert szeretem, mert jó vele, aki máshogy vélekedik, szerintem nem teljesen normális.” Géza (40)

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo