Mit gondolnak a férfiak az anális szexről?

0
Mit gondolnak a férfiak az anális szexről?

Szabad-e bejönni?

Amikor játszi kacsók először vezetik az ember ujját a nő másik, kicsit másképp rejtélyes testnyílásának bejáratához, az igazi meglepődés ám, vircsaftja a szellemnek, az kérem ripityomra tör minden addigi tudást. Kicsit olyan, mint amikor először fogunk cicit: basszus, apukám, a Playboyban ez egészen másképp nézett ki. Tapintásra is más volt. Ízre végképp.

Amikor játszi kacsók először vezetik az ember ujját a nő másik, kicsit másképp rejtélyes testnyílásának bejáratához, az zajosan csörömpölős tantusz- és áll-leesés: a fenébe is, a lányok ezt is élvezik. Azt gondoltad, hogy mindent tudsz, aztán nesze.

Mamuszban a Tigris

A becses női tomporban való szeretet-kinyilvánítás igazából nem más, mint meghajlás. Respekt. Mert a csajok feneke markolásra ingerel, bele kell tépni. Íme egy matematikai tétel haladóknak: simogatást érdemel minden kerek forma. És a szép feneket nem hiába illetik gyümölcsnevekkel; efféle barackokkal, almákkal meg körtékkel még a legfanatikusabb húsevők is degeszre zabálnák magukat, egyszer az életben legalább.
Mindenesetre ki kell mondjuk ismét: a fertályi szerelem fura egy valami. A férfi el se tudja képzelni, milyen a másik oldal, ő csak azt érzi, hogy fú, de jó meleg van, és ráadásul milyen kellemesen szűk itt az élet. Olyan különös az egész, mint egy tigris, mikor mamuszt húz.

A nők járnak jól!

Kocsmai körkérdések során persze folyamatosan felbukkanó vitatéma ez is: a kollégák közül a legtöbben javallják a vonzódás eme árnyékosabb oldalát, naná, ittasan kikacsint ám a kujon mindenkiből, viszont – mert valójában igen belátó állat a férfi – a dolgot különösebben nem erőlteti senki. Ha nem jön magától a „gyere be!”, akkor piha, könyörögni nem fogok. És itt jön az, ami az egészben a legmeglepőbb: a gyakorlottabb játékosok közül egyetlen olyan figura sem említhető, aki maga beszélte volna rá asszonyát az emlegetett tornagyakorlat bemutatására a tatamin.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo