Minden ötödik férfi fizet a szexért!

1
Minden ötödik férfi fizet a szexért!

Egy internetes közvélemény kutatás eredményei szerint csaknem minden ötödik férfi bevallotta, hogy fizet a szexért.

A “vallomás” néven futó közvélemény kutatás eredményeit, melyben 6000 Radio 5 hallgató vett részt a héten tették közzé Angliában.

A kutatás azt is kimutatta, hogy a felnőtt lakosság 40%-a bevallottan csalja partnerét: míg a nők általában titkos viszonyt folytatnak, addig a férfiak az egy éjszakás „kalandokat” választják. Minden harmadik válaszadó azt is elismerte, hogy titokban ellenőrzi partnere e-mailjeit és egyéb szöveges üzeneteit.

Az eredmények között szerepelt az is, hogy annak ellenére, hogy a válaszadók nagy része őszinte embernek tartja magát több, mint ötven százalékukkal már előfordul, hogy lopott, vagy betegséget színlelt, amikor kutya baja sem volt. A leggyakoribb “beismert” túlkapás az ittas vezetés volt (Anglia lévén nem meglepő módon – szerk.). A válaszadók több, mint fele szintén elismerte, hogy rendszeres túllépi a megengedett sebesség határokat. A férfi válaszadók egyharmada bevallotta, hogy előfordult már, hogy összetörte valaki autóját de nem térítette meg az okozott kárt.

A legmagasabb számértékekkel azonban a kegyes hazugságok szerepeltek: a válaszadók kétharmada hazudta már, hogy tetszik neki a kapott Karácsonyi ajándék, habár alig bírta ki 27-ig, hogy visszacserélhesse.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo