Miért nem orálozik egy nő – Öt ok, amiért elutasítják a férfit!

0
Miért nem orálozik egy nő – Öt ok, amiért elutasítják a férfit!

Undor

Annyi szent: vagy szereti valaki, vagy nem, ráerőszakolni semmiképpen sem szabad senkire az orális szexet, különben annál rosszabb lesz. Jó esetben csoda történik, és megszereti, megkedveli, vagy csak felbuzdulnak benne olyan érzések, hogy a párjáért megteszi, még ha neki nem is a kedvenc tevékenysége, de képes legyőzni az undorát, ha viszont nem, akkor csakis az elfogadás maradhat, ha tudja ezt tolerálni a férfi.

Bizonyos nők már attól émelyegnek, ahogy elképzelik, hogy péniszt vesznek a szájukba, amivel történetesen a férfiember pisil, de ha nem ez, akkor a sperma szokta őket zavarni, ahogy a szájukba fröcsköl és/vagy rossz íze van. Az utóbbi esetben kompromisszumos megoldásként az örömcseppeket némileg ki lehet küszöbölni, feltételezzük ezt már nem kell nektek részleteznünk…

Prüdéria

Sokaknak megalázó az orál szex, nem pedig gusztustalan. Egyeseknek a neveltetésükből, másoknak vallási meggyőződésükből ered, mely bűnnek és sértőnek titulálja. Ezek a nők komolyan fel vannak háborodva ettől, és általában ők sem szeretik azt, ha kinyalják őket. Ezen a hozzáálláson a legnehezebb változtatni, hiszen az illetőben ez egy mélyre ható dolog, ami mintegy kódként üzemel belsőjükben. Meg lehet próbálni elmagyarázni nekik, hogy nincs abban semmi rossz, ha nem csak evésre és beszédre használják a szájukat, hanem kölcsönös örömszerzésre is, viszont, ha vallási alapokon nyugszik a dolog, az ügy szinte esélytelen.

Rossz tapasztalatok

Itt már legalább tudni lehet, hogy az alapján alkotott véleményt a nő, hogy már csinálta, így nem eleve elítéli, hanem esélyt is adott az orális szexnek. A legtöbb nő esetében az öklendezés, hányinger váltja ki az ellenkezést, amit korábban egy túl mélyre tolt pénisz okozott, a másik lehetőség pedig az, ha büdös, ápolatlan nemi szervvel találkozott szex közben, amitől elment a kedve a további partnerek szájjal való kényeztetésétől. Mindkét probléma orvosolható, előbbi kommunikációval és a szexpartner óvatosságra intésével, az utóbbi pedig szappannal és vízzel…

Tapasztalatlanság

Könnyen lehet azon segíteni, ha az orális szex elutasításának oka a tapasztalatlanság, persze megfelelő partner mindenképpen kell hozzá. Ilyenkor kellő türelemmel és kitartással érdemes bevezetni a másikat az orális szex rejtelmeibe. Annyi bizonyos, hogy az egészhez elég ha ráérez valaki, utána már nem nagy ördöngösség ez a tudomány sem és minél többet gyakorolja valaki, annál nagyobb élvezetet tud majd okozni partnerének.

Érzelmek

Az előbb már megpendítettem a ráérzés dolgot. Ugyanis sok múlhat azon, hogy szeretjük-e a partnert vagy sem. Azok a nők szopnak általában jól, vagy kifejezetten szeretik a műveletet, akik szerelmesek a partnerbe. Akik viszont nem, azok persze, feleannyi lelkesedéssel dobják be magukat, hacsak nem a szex őrült rabjai és az orális játszadozás a kedvenceik közé tartozik. Egy nő érzelmi alapon is elutasíthatja a szájjal való kielégítést, hiszen sokaknál erős kötődésnek és bizalomnak kell kialakulni ahhoz, hogy a szexben is maximálisan feloldódjanak.

Orálszexnél fontos az erekció! Próbálj ki egy potencianövelőt, és lepd meg a partnered a kőkemény merevedéseddel!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo