Kapcsold le a villanyt! – Szex sötétben, vagy világosban…

0
Kapcsold le a villanyt! – Szex sötétben, vagy világosban…

Mindenki máshogy csinálja, mindenki máshogy szereti. Van, aki a sötétben való tapogatózást részesíti előnyben és van, aki minden apró részletet tökéletes megvilágításban akar látni…

Egy alsóneműk gyártásával foglalkozó külföldi cég, mely egyébiránt az ismert teniszező Björn Borg tulajdonában van, átfogó tanulmányt készített a hálószobák rejtekéről, az abban végzett tevékenységekről és a megvilágításról. Mindezek tanulsága szerint az emberek olyan fokú önbizalomhiányban szenvednek, hogy nagy többségük szexelni is csak vaksötétben hajlandó. Valljuk be, azért van abban is némi izgalom, ha csak a képzeletünkre hagyatkozva tapogatózunk, azonban a helyzet úgy tűnik ettől súlyosabb, legalább is a megkérdezett több ezer ember szerint…

„A válaszadók 18 százaléka inkább sötétben szeretkezik, mert attól fél, hogy nem elég attraktív és vonzó a partnere számára – írja a tanulmányt boncolgató cikkében a Daily Mail, melyből az is kiderül hogy meglepő módon ezzel nem a nők vannak többségben. Bár rendszerint azt feltételezzük, hogy a nők önbizalma alacsonyabb és jobban érdekli őket mit gondol a partner külsejükről, mégis a férfiak 16 százaléka azt állította hogy inkább akkor szexel, ha kialudtak a szoba fényei.

Nagy Britanniában a megkérdezettek 60 százalék mondta azt, hogy lekapcsolják a lámpát, ha szexre kerül a sor, Amerikában ez a szám 4 százalékkal magasabb, míg Svédországban a válaszadók 63 százaléka szereti a sötétben véghezvitt aktust. A spanyolok nyilvánvalóan nagyobb önbizalommal rendelkeznek, mivel 56 százalékuk szereti látni hogy mit csinál az ágyban, ők a megfelelő világításra sokat adnak. És hogy mi a helyzet a magyarokkal?

Igaz, hogy ez a kutatás kicsiny hazánkra nem terjedt ki, mi mégis kíváncsiak voltunk rá hogy mit gondoltok a dologról. Kérdőívet készítettünk, kielemeztük, ennek nem reprezentatív eredményét pedig most nyilvánosságra hozzuk.

Rendszeres olvasóink mintegy 53 százalékának teljesen mindegy, hogy sötét, avagy világos-e a szoba, mindkét variációval tökéletesen elégedettek, 23 százalékuknál pedig a partner döntésétől függ, hogy kialszanak-e a fények az aktushoz. A válaszadóink 19 százaléka csakis világosban szeret döngetni, számukra izgatóbb látni a partnert és a tevékenység minden apró részletét, míg 3 százalékuk kizárólag sötétben hajlandó szexelni, saját bevallásuk szerint kevés önbizalommal rendelkeznek ahhoz, hogy teljes valójukban megmutassák magukat. Köszönjük, hogy megtiszteltetek bennünket a válaszaitokkal!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo