Kámaszútra – Dicsértessék a szerelem és szex istene!

1
Kámaszútra – Dicsértessék a szerelem és szex istene!

A Kámaszútra a legősibb, legpikánsabb és egyben legkomplexebb könyv, ami valaha is született a szex, szerelem és vágy témakörében és mindezekről nyíltan, őszintén és igen szaftosan mesél. Megalkotója Vátszjájana indiai filozófus, aki a könyv megírása előtt igen csak sok területen művelődött, a témában több könyvet is elolvasott. Maga a kámaszútra szó, szanszkrit eredetű, a jelentése többek között: „szerelem tudománya”, a „szerelem vezérfonalai”, így akik életében fontosak ezek a dolgok, nem árt ha időnként belelapoznak. Nem véletlenül szerepel olyan előkelő helyen a könyveladási statisztikákban…

India, a huncut ország!

Nem csak a szexre, hanem egyszerre az életre is tanítja az olvasót a könyv. Ugyan sok helyen a világban tabuként kezelik a szexualitást, Indiára ez kevésbé jellemző, bár a szexuális nyitottság inkább a házas életen belül, bizonyos vallási rítusok során nyilvánul meg erőteljesebben, ilyen például a tantrizmus.. Az indiaiak magánélete látszólag zárt, szemérmesen öltözködnek, viszont életvitelükben és képzőművészetükben bizony sok helyen fellelhető a gátlások nélküli testiség, egyes vallási építményekben még erotikus szobrokra, műalkotásokra is bukkanhatunk.

Az indiai mítosz szerint a „teremtmények ura”, mikor megalkotta az embereket, három fő fogalommal osztotta fel létezésük viszonyait. A dharmát, az arthát és a kámát illeti (azaz a vallást, a vagyonszerzést és a testi szerelmet). Ezeket kell megszerezniük és a végletekig tökéletesíteniük. A könyv által nagyon jó bepillantást nyerhetünk az indiaiak kultúrájába és szerelmi szokásaikba!

Mi rejlik az ősi szextankönyvben?

Hét fő témakör található a műben:

1. Szádhárana – Általános kérdések

2. Számprajógika – Ölelések, a szerelmi gyönyör

3. Kanjászamprajuktaka – A férfi és a nő egyesülése

4. Bárjádhikárika – A magunk feleségéről

5. Páradárika – A mások feleségéről

6. Vaisika – A kéjhölgyekről

7. Aupanisadika – Titkos tanítás, a csábítás művészete, szerelmi varázslatok és szerek

A második rész különös kiemelésre szolgál, ahol például hosszasan taglalja a csókot, ami a vágygerjesztés egyik eleme és megtudhatjuk azt is, hogy ez alapján minimum hat fajtáját különböztetjük meg: egyenes, hajló, szorító, erősen szorító és összeszorító csók. Mindezen túl természetesen kiderül az is, hogy milyen helyeken érdemes a csókot alkalmazni, őszintén szólva a listát azért még mi is ki tudjuk egészíteni: a homlok, a szem, a két orca, a nyak, a mell, a keblek, az ajak és a száj belseje. Van még ötletetek?

A Kámaszútra szerint ajánlatos még a nyomást, csípést, karmolást, harapást, kisebb ütéseket a test bármely tájékán alkalmazni, merthogy ezeket a legszenvedélyesebb szeretők használják, de ír a különféle hangokról is, amiket aktus közben adunk ki és hogy tulajdonképpen melyiknek mi is a jelentése. Érdekesen taglalja mindkét fél részéről az orális kielégítést, hogy miként szerepjátékozhatunk és a végén, hány félképpen lehet lezárni a szeretkezésünket, úgy, hogy totális happy end a legyen a vége! Az indiaiak mindenre gondoltak…

A kielégítés hét pecsétes pozíciókba rejtett titka!

A mű, talán mindenki számára legkedvesebbik része a fekvésmódok és a szeretkezések fajtái, melyek talán mindenkit kicsit lázba hoznak, még a legprűdebb, legszégyenlősebb, legridegebb embert is. Számos illusztrált, fényképes album jelent meg csak erről a részről, mert többnyire az embereket a kultúra mellett a szex gyakorlati része jobban érdekel. Csillagos ötös jár a megalkotónak ezért, hiszen szeretkezési tudományukban páratlanok és mert csoda jó technikákat alkottak! Még a legfantáziátlanabb ember is meríthet ihletet a következő éji ágycsatához a könyvből, persze előtte érdemes átgondolni, megtervezni az adott pózt, ha valamivel bonyolultabbat választunk. Elsőre könnyűnek tűnhet, de némelyik nem kevés állóképességet, izomzatot igényel, nem csak nyakatekertsége miatt, hanem spontán a mozgás végett is. Érdemes kipróbálni mindegyiket, bár ha csak 3-4 pózt találunk, ami mind a két félnek tetszik, azzal is végérvényesen elkönyvelhető a boldog szexuális élet, ami a hosszú párkapcsolat egyik aranykulcsa, aztán meg ha meguntátok úgyis találtok benne még kedvetekre valót! Dicsértessék Káma, a szerelem és szex istene!

A tökéletes kámaszútra pózokhoz nem elég ha fitt vagy, de az erekciódnak is kőkeménynek kell lennie! Próbáld ki a Gold Power potencianövelőt és kápráztasd el a partneredet.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo