Ha hisztizik a barátnőd, adj neki vibrátort!

1
Ha hisztizik a barátnőd, adj neki vibrátort!
Egy hónappal ezelőtt egy kedves barátnőmet megleptem egy kedves kis ajándékkal. Nagyon el volt keseredve, már egy éve szingliként élt, és szinte megőrült a magánytól és a szex hiányától. Mindig csak azt mesélte, hogy de jó lenne már egy pasi aki végre a tenyerén hordozza minden téren. Ezért kitaláltam, hogy ha már pasit nem is tudok neki szerezni, valami mással próbálkozom.

Szülinapjára egy rózsaszín csomagolású, masnival átkötött téglalap alakú dobozt kapott tőlem. Fogalma sem volt róla, hogy mi lehet a dobozban, ezért kíváncsian kibontotta, majd hangos nevetésbe kezdett. Egy vibrátorral leptem meg.

Nem is olyan rég az emberek zöme úgy vélekedett, hogy ezeket a szexuális játékszereket csak perverzek és abnormálisok használják. Mára azonban ez teljesen megváltozott. Nem csinál a segédeszközök használatából senki sem ügyet, sőt a hálószobákban már szinte nélkülözhetetlen.

A vibrátorokat eredetileg gyógyászati célra tervezték a hisztéria kezelésére. A hölgyet felfektették egy asztalra, és ujjaikkal addig dörzsölték a nő klitoriszát, amíg a hisztérikus állapot ki nem tört belőle. Ezt a kitörést ma orgazmusnak hívják! Viszont az orvosok ujjai sem bírták a végtelenségig, így kénytelenek voltak megalkotni a mai vibrátor ősét.

Aztán az elektromosság feltalálásával és az első önműködő vibrátor megjelenésével lerövidülhetett a kezelési idő. A vibrátor ezután népszerű lett, de eleinte csak receptre lehetett kapni. Manapság viszont már csak egy kis bátorságra van szükségünk, hogy bemenjünk egy szexshopba.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo