Bámulj telt kebleket és tovább élsz!

2
Mellbámulásban bizony a férfiak első helyen járnak, bár időnként a mi szemünk is megakad egy-két extrém duda láttán.

Mellbámulásban bizony a férfiak első helyen járnak, bár időnként a mi szemünk is megakad egy-két extrém duda láttán. Míg mi kicsit megbotránkozunk, addig a férfiak már bögyös fülmelegítőről álmodoznak és szívesen fúrnák bele buksi kobakjukat a telt idomokba. Tudat alatt talán sejthetik, hogy a bögyök imádata hosszabb életet eredményez?

A német kutatók komoly eredményeket tudhatnak azzal magukénak azzal a tanulmánnyal, mely alátámasztja, hogy napi tíz perc cicibámulás, öt évvel meghosszabbítja a férfiak életét. A New England Journal of Medicine elnevezésű szaklapban közzétett kutatás szerint ezzel a módszerrel nem csak tovább élnek a férfiak, de a kellemesen eltöltött hosszú percek felérnek egy fél órás testmozgással is. És hogy hogy lehetséges mindez? Dr. Karen Weatherby gerontológus a furcsa eredményeket azzal magyarázta, hogy a magasabb szexuális aktivitással megáldott emberek jobb keringéssel és jobb általános egészségi állapottal rendelkeznek, ergo az a hímnemű egyed, aki rendszeresen vizsgál emlőket, csökkenti a kockázatát a szív- és érrendszeri megbetegedéseknek, alacsonyabb a vérnyomásuk és a nyugalmi pulzusuk is.

A német kutatók valószínűleg elfelejtettek egyeztetni eredményeikről a britekkel, ugyanis az utóbbiak többek között pont a szexet is azok közé a lehetséges kockázatok közé sorolják, melyek agyi aneurizmát idéznek elő. Hát akkor most hogy is van ez?

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo