Anális szex – Miért nem szeretik a nők?

0
Anális szex - Miért nem szeretik a nők?

Egészségügyileg veszélyes

Meglehet, hogy sokaknak a lyuk, az lyuk, azonban tudni kell, hogy anatómiailag mégsem ennyire egyszerű a dolog. A vagina jóval rugalmasabb és nedvesebb, az ánusz izomzata pedig kötöttebb, szorosabb, merevebb, hiszen ha máshogy lenne, az komoly székelési problémákkal járna. Az anális szex néminemű veszélyt ennél fogva tartogathat, hiszen ha sérül a záróizomzat, bereped, bevérzik egy anális aktus során, nem csak igen fájdalmas tud lenni, de hosszú távon egyéb egészségügyi problémákhoz is vezet, a végbélben és székletben lévő rengeteg kórokozóról nem is beszélve, melyek egy efféle hámsérülésnél könnyen bejutnak a szervezetbe.

„Több partnerem is igyekezett már rábírni az anális szexre, de egyszer sem mertem belemenni. Még mielőtt bármi is történt volna, egy kicsit kutakodtam a „szakirodalomban” és annyi elrettentő egészségügyi tényt olvastam, hogy inkább egyszer sem vállaltam.” Edina (33)

Kellemetlen, fájdalmas lehet

Azt már tudjuk a „nagy könyvből”, hogy anális szex során szükség van gumira, továbbá síkosítóra, hogy egyszerűbb és biztonságosabb legyen művelet. Míg az előbbi a védelmet szolgálja, az utóbbi a kényelmet, és hogy a nő könnyebben ellazulhasson, élvezhesse az aktust. Persze sokan még így sem tudják elengedni magukat, feszengnek és/vagy nagy fájdalmat éreznek, síkosítás ide, vagy oda. Ennek oka pedig többek között a partner hímvesszőmérete lehet, anális szexhez ugyanis nem kifejezetten jó a méretes és vastag szerszám.

„Jaj, nagyon fájt az első alkalom. A páromat elég nagy pénisszel áldotta meg a sors, aminek persze kifejezetten örülök, azonban az anális szexnél ez okozott közöttünk némi problémát. Kíváncsi voltam és kipróbáltam vele a „hátsó bejáratot”, de ezt követően jó időre el is ment tőle a kedvem! Most már megy minden mint a karikacsapás megint, sőt kifejezetten élvezem, ha a „tiltott helyen” izgat, majd belémhatol. Tény és való, hogy több tonnányi síkosítót használunk el egy-egy alkalom során, de utólag azt mondom megérte, az anális szex során is el lehet érni a gyönyört!” Dóri (30)

Büdös és mocskos

Elkerülhető, ha a tervezett szex előtt beöntést végez a nő, amíg tiszta nem lesz, de ha erre nincs ideje, sem lehetősége, nem kell meglepődni azon, ha szaga lesz a dolognak, sőt, látványi eleme. Ez többnyire a nőket zavarja jobban, szégyent és megalázottságot érezhetnek, a férfiak azonban tekintettel a felajzott állapotra könnyebben túllépnek rajta. Mivel az anális szex lehetőségét gyakrabban hozzák fel hosszabb párkapcsolatok esetében, a fenti negatív érzések megfogalmazódására szinte semmi ok sincs, annál is inkább, mivel az effajta szex közös megállapodás eredménye, mindenki tisztában van azzal, hogy az anális szex milyen testtájék bevonásával jár, illetőleg hogy a rendeltetésszerű használat esetén ott (mit szépítsük a dolgot) fekália távozik.

„Undorítónak tartom az egészet és soha nem vetemednék arra, hogy belemenjek az anális szexbe. Nem hinném, hogy bármiféle gyönyört is okozhat a dolog, főleg hogy mindenhol azt hallani, hogy fáj és veszélyei vannak. Most tényleg komolyan gondolja valaki, hogy ez jó dolog?” Sára (26)

Fokozott odafigyelést igény

A tisztaságra, alapos mosakodásra mindenképpen oda kell figyelni, de szükség lesz óvszerre és síkosítóra is, végül nem kevés türelemre és gyengédségre. Nem lehet ajtóstól rontani a házba, célszerű a partnernek finoman és fokozatosan közelíteni, így a lelki és fizikai sérülés is elkerülhető. Arra különösen kell vigyázni, hogy a végbélben járt hímvessző és ujjak, ne kerüljenek kapcsolatba a vaginával tisztálkodás nélkül, ugyanis ennek hiányában szinte biztosra vehetjük, hogy melegágyat készítettünk egy jó kis fertőzésnek.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo