Ahogy jársz úgy élvezel – Egy lépésre az orgazmus titkához

1
Ahogy jársz úgy élvezel - Egy lépésre az orgazmus titkához

Vajon van valóságalapja a szexszel kapcsolatos mendemondáknak? Hogy a férfiak péniszmérete összefüggésben van a hüvelykujjuk méretével? Vagy a nők járásából következtetni lehet a hüvelyi orgazmusuk előéletére? Az utóbbi speciel igaz…

A közelmúltban belga és skót szexológusokból álló csapat vizsgálta az összefüggést a nők járása és az orgazmuskészségük között, természetesen nem hiába. Kiderült, hogy az esetek 80 százalékában helyesen tudtak következtetni a járásból a szexuális életre, a szakértők szerint ugyanis a lépések hossza és a gerinc mozgása jóval nagyobb a hüvelyi orgazmust átélt nőknél.

„Az ilyen nőknél ugyanis szabadon áramlik az energia a lábakból a medencén át egészen a gerincig. A blokkolt medencetáji izmok például komoly pszichoszexuális problémákat okozhatnak, és csökkenthetik a vaginális orgazmus esélyét” – nyilatkozta Dr. Stuart Brody, a kutatást vezető szakorvos.

A hüvelyi orgazmust átélt nők mindezen túl magabiztosabbak, amiről testtartásuk is árulkodik, az eredményeket látva pedig szinte teljes bizonyossággal állítható, hogy az izomproblémáknak és a szexuális zavaroknak nagyon is közük van egymáshoz, így a rendszeres torna, légzés- és izomgyakorlatok nagymértékben javíthatják a szexuális életünket!

De ha te mégsem hiszel a tudósoknak és szeretnél tutira menni, és a kemény erekcióddal hatalmas orgazmust akarsz okozni a partnerednek akkor próbálj ki egy természetes potencianövelőt.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo