Kosár tartalma

Tudunk segíteni? Hívj!: +36305738726

18.000 Ft felett ingyenes szállítás

Csak eredeti készítmények
Agyfrászt kapunk a szextől

Agyfrászt kapunk a szextől! – Kockázatok és mellékhatások

Ha a holland kutatók meg nem változtatják jelenlegi álláspontjukat, akkor nagy valószínűséggel a szex és a kávé lesz a vesztem, mert valamilyen formában mindkettő addiktív mivolta jelen van életemben. Ti hogy álltok ezekkel a függőségekkel?

Egy kutatócsoport több száz résztvevővel készített tudományos vizsgálata szerint az agyi érkatasztrófa kialakulásáért nagy mértékben felelős a kávé és a szex imádata is, illetve további hat azonosított tényező. Mivel ezek mindegyike növeli a vérnyomást, ezzel együtt pedig akár a vérerek szétrobbanását is okozhatja, jelentős kockázatot jelentenek és a kutatók ajánlják ezekkel kapcsolatban a mértékletességet. A brit lakosok körében évente mintegy 150 ezer aneurizmás esetet diagnosztizálnak, de Európa más országaiban sem sokkal kisebb ez a szám. A betegség kialakulásáért 10 százalékban a kávéfogyasztás a felelős, de jelentős szerepe van ebben az intenzívebb és durvább szexnek is.

„Mindegyik kiváltó tényező hirtelen és rövid időre megnöveli a vérnyomást, ami az aneurizma kiszakadásának egyik lehetséges közös oka lehet.” – nyilatkozta Monique Vlak, a tanulmány vezetője.

Hogy megéri-e a kockázatot? Mindenki döntse el maga. Én a magam részéről sem a napi rendes kávémról, sem a szexadagomról sem vagyok hajlandó lemondani. És ha ez lesz vesztem, szép halálom lesz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Eredeti bevizsgált termékek

Oéti engedélyezett készítmények

Gyors diszkrét csomagküldés

Akár 24 órán belül országosan

Magyar tulajdonú webáruház

Magyar ügyfélszolgálat válaszol

Biztonságos fizetési rendszer

Titkosított 256 bites ssl csatornán