A pasik fantáziája diktál

0
A pasik fantáziája diktál
Hímtagunk a férfiak nevében, a sorok között kér elnézést azoktól a nőktől, akik a pasik fantáziájának köszönhetően elhiszik, hogy a lányok csak érzelemfüggő szexet akarnak. A pasitalálmányok hatása.

A fantázia jó dolog. Egyrészt, mert ingyen van, másrészt, mert hasznos. Egyébként is rengeteget köszönhetünk neki. Képzelőerő nélkül nem lenne űrkutatásunk, tízparancsolatunk, pornófilmjeink, és nem lennének példaképeink sem. És azt is a képzelőerőnknek köszönhetjük, hogy van internetünk és atombombánk, és vannak tévhiteink meg erkölcseink is. Fantáziánknak hála, magunktól is tudhatjuk, hogy mi az erkölcsös és mi az erkölcstelen. Ennek ellenére, egyes vélemények szerint az ideális csajok és a nimfománia csak a pasik fantáziájában létezik.

Szexuális fantázia

Évszázadok óta jellemzően a pasik fantáziája diktálja az erkölcsi szabályokat és a szexuális viselkedési szokásokat világszerte, elég csak a Bibliára vagy a legális prostitúcióra gondolni. Napjainkra, az emberjogi harcosok és a nőegyletek nagy bánatára, a pasik képzelőtehetsége olyan csajideált hozott össze, akinek szexualitása nem olyan nyers és alpári, mint a pasiké, hanem sokkal kifinomultabb. Pasi kreálmány például az a következő alantasan hazug állítás is: hogy amíg egy pasi, ha kanos, bárakárkivel képes szexelni, akár egy szakadt ribanccal is kielégedhet, addig egy csaj nem ilyen. Mert egy csaj utálna olyan illetővel szexuális viszonyba kerülni, akihez nem kapcsolódik érzelmileg. Ebben az az elbűvölő, hogy ezt a magasztos maszlagot bizonyos csajok magukévá is tették, sőt el is hiszik, és vallják, hogy ez így igaz, és érzelmek nélkül egy csaj nem szexel, – mint ahogy minden más egyebet is, amiről feltételezik, hogy elnyerik vele a pasik tetszését – mert a csajok ilyenek. Tetszeni akarnak.

Kétségtelen, hogy szerencsés az az illető, aki olyan embernél találja meg a szexuális kielégülést, akibe szerelmes. De nagy szerencsénkre ez nem törvénye egyetlen csajnak vagy pasinak sem a Földön, és csak az erkölcsrendészeti szakkönyvekben és a civilizálatlan vidékeken törvényerejű, hogy egy illető kizárólag a szerelmével űzhet szexuális tevékenységet. Pasitalálmány a csajok érzelemfüggő szexe, mint ahogy az is, hogy a fokozott nemiség kizárólag a pasik veleszületett adottsága, és hogy ami természetes és erkölcsös szexuális viselkedés, mármint, hogy egy pasi állandóan dugna, az egy csajnál erkölcstelen és természetellenes.

Szexskalp

Az alap, hogy a szabad szex természetes, és mindenkinek jár, és annyiszor ahányszor akarja, de a közerkölcs szerint még mindig inkább a pasiknak, mint a csajoknak. A közvélemény kevésbé nézi el a naponta váltogatott szexuális partnereket az egyedülálló csajoknak, mint az egyedülálló pasiknak, vagyis egy magányos hajadonnak annál kevesebb az esélye egy normális stabil kapcsolatra, minél több pasi volt meg neki. Ennek ellenére, és a hímek legnagyobb örömére mégis tömegesen jelennek meg a szabad szexuális nézeteket valló, könnyen kapható lányok. Persze nem minden szabadon szexelő csaj szexmániás, vagy nimfomán. Egy nimfomán csaj abban különbözik egy szexmániástól, hogy míg az előbbi azért dug sokat, mert képtelen kielégülni, addig a másik az élvezetért szexszel. Az orvostudománnyal ellentétben, – a dokik szerint a nimfománia szexbetegség, és természetesen szervi problémára vezetnék vissza a kóros nemi izgatottságot – a közvélekedés szerint azok a csajok a nimfomániások, akik képtelenek kielégülni, akik bárhol, bármikor könnyen megdönthetőek, akik állandóan dugnának, akiknek a neve túl gyakran merül fel a férfitársaságok beszélgetéseiben szexskalpként.

Annak ellenére, hogy egy pasi nem lehet nimfomán, manapság már senki sem házasodik szűzen. A nimfománok meg jobb, ha tudják, hogy sok hímtagtárs fantáziálgat végeláthatatlan szexmaratonról egy örökre begerjedt csajjal, mégis a stabil párválasztásban jelentős hátránnyal indulnak a szexmániás, vagy normális szexuális étvágyú csajtársaikkal szemben. Ja és az esélyegyenlőség jegyében, míg egy főkan hírében álló vezérhímnek van esélye elhelyezkedni egy stabil viszonyban, addig egy nimfomán csajnak szinte semmi.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo