A nyalakodásról

0
A nyalakodás

Mindkét félnek nagyszerű, de nem is olyan egyszerű, ha igazán emlékezeteset akarunk nyújtani. Érdemes néha a rutint és a kényelmet elhagyva fókuszba helyezni nyelvünk.
Tekintsünk most el a hirtelen feltörő, szenvedélyesnél szenvedélyesebb, falhoz döngetős vad szextől, és koncentráljunk a kettesben, nyugodt környezetben eltöltött időhúzó nyalakodásra, vagyis az orális szexre.
Ideális esetben a nő orális izgatását hosszú előjáték, ölelkezés, csókokkal teli simogatás, vagyis elnyújtott kényeztetés előzi meg. Ez minden nőnek kellemes. sőt, kell is, ezáltal ellazul és befogadóvá válik. Az asszonyi testet úgy alkotta a természet, hogy nyugalmi állapotban a csikló és a kisajkak jól elrejtve, a combok közt pihennek, az ezeket védő reflex csak akkor oldódik, ha minden a legjobb úton halad. Általános és nagy számok esetén bátran kimondható különbség, hogy a férfi már rég készen áll a behatolásra, de a nő azt akarja, muzsikáljon még a testén. Persze vannak, akik szeretik, ha azon nyomban lerántják ruhájukat, csipkedik, paskolják, netán pofozzák vagy ütögetik őket, de ezt momentán ne bolygassuk. A szenvedélyes művelők úgyis jobban tudják, hogy megy ez.


A finom harapdálást, nyelves cirógatást talán senki sem bánja, sőt. A nyak, haj, fül, arc, mell, fenék, a combok belső része és ezer más erogén testrész feletti időzés mind jó arra, hogy a nő és persze folyadékai beinduljanak. Alapszabály, azt hinnénk, ilyet mondani sem kell, de tudjuk, hogy érdemes tudatosítani: a nedvességre több mint érdemes várni, mert ez a vágy legfeltűnőbb bizonyítéka: ha nőnk nincs kellően begerjedve, a punci száraz marad. Az ügyes partner, ha teljesen le akarja venni a hölgyet a lábáról, hosszasan barangoljon nyelvével-kezével a perifériás ingerzónák érzéki birodalmában mindaddig, míg a nő kitárja ölét.


Hogy milyen póz a nyerő, egyrészt szituációfüggő, másrészt persze egyéne válogatja. A leghagyományosabb, mikor a nő szétterpesztett lábakkal helyezkedik el, akár hanyatt fekve, akár ágynak, asztalnak vagy egyéb tereptárgynak támaszkodva – az örök kedvenc elmerülés a szeméremajkak között. Ezáltal ér célba legkönnyebben a partner, és így kezdhet neki legmagabiztosabban a vénuszdomb mögött húzódó, kincsként őrzött hely feltérképezésének. Ekkor lassan lehet tapogatózni, kóstolgatni, széttárogatni az immár remélhetőleg kellőképpen nyirkos és duzzadt szeméremajkakat, vagy hogy egy VII. századi kínai író szóhasználatával éljünk, megkezdődhet a “nyíló bazsarózsa” nyalogatása. Persze egy igazán intenzív nyalakodásban nem nélkülözhető a kezek, különösen a mutató- és középső- vagy akár a hüvelykujjak szelíd bevetése sem a szeméremnyílás egész területén. Az ekkorra rendszerint vérrel megtelt, vörösen pulzáló csikló és az alatta lévő gát szabad préda, lehet dörzsölgetni, szopogatni, nyelv hegyével rezegtetni, birizgálni, csak a fantáziától és a partnernői igényektől függ, hol a határ. Fontos itt is megjegyeznünk, ahogy azt mindig meg is tesszük majd rovatunk anyagaiban, hogy egyedi érzéseit mindig a partnereddel érdemes megbeszélned. Ha csak ezt az egyet el tudjuk fogadtatni veled, szinte mindent tudsz ahhoz, hogy nemi életed egyre teljesebbé és örömtelibbé váljon.


Az egyhangúság elkerülése végett eme komfortos pozíciót fel lehet dobni, például úgy, hogy a lány lábait a partner vállára rakja (legs-up azaz “fel a lábakat” póz). Ezek nyilvánvalóan a legkézenfekvőbb pozitúrák, amelyek tökéletesen megközelíthetővé teszik az ágyék elülső részét. Ha azonban a nő elsősorban hátsó felét tárná ki, álljon négykézláb, elterjedtebb nevén, kutyapózba, ám kicsit lejjebb ereszkedve, a partner csúsztassa alá a fejét, és kezdődhet a dörtidoggi biznisz. Ez a perineumhoz, vagyis a hüvely és a végbélnyílás közötti, idegvégződésekben gazdag és nagyon érzékeny területhez enged alapos hozzáférést. Szintén az anális izgatás előtérbe helyezésének kedvez az úgynevezett 68-as póz, mikor is a nyalogató partner a hátán fekszik, a nő rátelepszik szintén hanyatt, úgy, hogy a feje a másik irányba néz, ágyéka pedig egyenesen a partner szájáig ér. Így persze nehézkessé válik a csikló orális izgatása, de ez a kezekkel kompenzálható. Feltételezhető továbbá, ha a nő valóban ezeket a fenéknyalós testhelyzeteket preferálja, nagy valószínűséggel szereti, ha ujjazzák is ánuszát…


Jó erőben lévő pároknak ajánlható az álló 69-es is. Hogy a férfi meddig bírja tartani a fejjel lefelé pozícionált nőt, többnyire izomzatán múlik, de pornófilmekből megtanultuk, egy ideig működik és alkalmazható is, ha épp úgy akarjuk. Ennél persze sokkal népszerűbb a lovagló póz: a nő párja feje felett térdel, és addig ereszkedik le, míg partnere szájával és nyelvével el nem éri punciját. Előnye, hogy maga választja és irányítja a csípőmozgást, a tempót és a ritmust. Jól jön, ha ilyenkor a nő tud valamibe kapaszkodni (ágytámla, fal stb). A domina-póz, mikor a nő áll, a férfi előtte térdel, többnyire hirtelen nimfománszerű vágyak azonnali csillapítására jó, főleg szűk terekben, liftben vagy mosdóban.
Persze akadnak egyéb, kényelmetlenebb pozitúrák is. Aki akrobatikus képességekkel rendelkezik, és nem riad vissza az extravaganciától, kipróbálhat különböző fordított, nyakatekert pózokat. Hogy például a jógából ismert, amúgy ezermillió oknál fogva áldásos “eke” póz – “halászana” – során a nő képes-e eljutni az orgazmusig, nehéz elhinni. Képzeljük el, hogy hölgytársunk az iskolás korunkból is ismert “gyertya” tornagyakorlatban lábait kinyújtva vagy akár hajlítva is, de ebben az esetben mindenképp szétterpesztve feje mögé teszi, a partner fölé térdel, így veszi kezelésbe punciját. Legyen akármilyen hajlékony és ellazult is a lány, mikor fokozódik a lihegés, erősödik a szívverés, és közeleg az eufórikus csúcspont, talán üdvösebb a lábakat visszalendíteni.


Az orgazmus előtti pár percben fokozatosan kezd elvészni minden visszatartó erkölcsi norma vagy belső gátlás, dőlnek a tabuk, a prűd beidegződések, ilyenkor a fetisiszta bujálkodás minden formája felszínre törhet. A különféle ételek-italok, egyéb külső segédeszközök bevetése is hozzájárulhat az egyre behatóbb enyelgési kontaktus sikerességéhez. Mikor a nő már valóságos érzéki kocsonyává vált, nyögdécsel, sikongat, két jó lehetőség van a folytatásra. Az egyik, ha már többé-kevésbé kitapasztaltuk, hogyan kell párzó mozdulatokkal kielégíteni egy nőt, és megbizonyosodtunk róla, közel a “vég”, akár véget is vethetünk a lent végzett orális nyalifalinak, és a kéjérzetet kiválthatjuk közösüléssel is. Ha azonban nem akarjuk félbehagyni az elkezdett dolgunkat, a legcélravezetőbb, ha az utolsó másodpercekben megszakítás nélkül ingereljük a csiklót egészen addig, míg el nem jut a szexuális izgalom tetőfokáig. Ekkor szépen megvárjuk, míg újra fellélegzik, de az utolsó rángások közepette akár be is hatolhatunk, ilyenkor a nő örömmel fogadja be az ágaskodó szerszámot.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Potenciaweb
      Logo